Biciclişti, pietoni, şoferi, copii, victimele neatenţiei Evenimente nefericite pe bandă rulantă, în Constanţa (galerie foto + video)

 

Nu este weekend în care să nu auzim de accidente rutiere sau tragedii petrecute în judeţul Constanţa. Când vine vorba de tamponări, şoferii ştiu că trebuie să scoată bani din buzunar, fie că au sau nu asigurare! Când vorbim însă despre un accident cu victime omeneşti, atunci, lucrurile se schimbă. Astfel de evenimente dau viaţa tuturor peste cap.
 
Astfel, vineri, în jurul prânzului, a avut loc un accident la intersecţia străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu. Au fost implicate două maşini, un autoturism Skoda Fabia şi un microbuz marca Mercedes.
 
Tot vineri, spre după-amiază, traficul rutier s-a desfăşurat cu mare dificultate la intrarea în staţiunea Mamaia, din cauza unui accident rutier produs în sensul giratoriu. Şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate în sens şi a fost lovit în plin de o altă maşină. Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, însă a afectat câteva minute bune circulaţia rutieră.


 
În aceeaşi zi, în jurul orei 21.30, două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au fost solicitate, printr-un apel la serviciul unic de urgenţă 112, să intervină în zona Doraly Mall. Acolo s-a petrecut un accident în care un biciclist care venea de la pescuit a fost lovit de o maşină neagră. Maşina care l-ar fi lovit ar fi plecat imediat de la faţa locului, au spus martorii. Biciclistul accidentat are 50 de ani şi s-a ales cu un traumatism cranian. Acesta era conştient, stabil şi se afla sub atenta îngrijire a medicilor de la Spitalul de Urgenţă Constanţa, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei a fost de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Biciclistul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Tot vineri a avut loc un accident în Poarta 6, din Constanţa. Evenimentul s-a petrecut pe strada 1 Mai Vechi. Două autovehicule au fost implicate în accident.
 
Sâmbătă s-a dat alerta pe plaja din Mamaia! O adolescentă în vârstă de 15 ani a leşinat pe o plajă din centrul staţiunii. Aceasta se afla pe malul mării când i s-a făcut rău. La faţa locului au intervenit salvamarii, dar şi un echipaj medical.


 
Sâmbătă seară, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ au fost solicitaţi să recupereze un cadavru din lacul Siutghiol, în dreptul hotelului Meridian. S-a intervenit pentru recuperarea corpului unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Trupul acestuia a fost scos la mal. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa a constatat decesul.

 
Duminică dimineaţă, în oraşul Hârşova a avut loc o tragedie. Un copil a fost găsit carbonizat. După lichidarea incendiului, pompierii au găsit trupul neînsufleţit al copilului. Apelul la 112 s-a dat la ora 9.47 şi lichidarea incendiului a durat 30 de minute. Copilul era singur în casă. Avea doi - trei ani.
 
Tot duminică, un bărbat din Techirghiol ameninţa că îşi va da foc. Potrivit apelului efectuat la 112, individul ar fi dat drumul la gaze, iar martorii se temeau să nu comită un gest necugetat. Din fericire, bărbatul care ameninţa cu autoincendierea ar fi suferit o depresie după ce fiul său a plecat la muncă în străinătate. Echipa de intervenţie a ISU a reuşit să-l convingă pe bărbat să renunţe la gestul extrem. Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la spital, pentru investigaţii medicale.




 

Citește și


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peste 1 600 de amenzi aplicate de polițiști în cadrul acțiunii ROADPOL

22 Apr 2024 346

Surpriză în timpul unui control al polițiștilor IPJ Constanța! Ce au constatat la verificarea unui autoturism oprit în trafic

21 Apr 2024 517

IPJ Constanța Operațiunea „Speed marathon”. Peste 260 de amenzi aplicate în județul Constanța (FOTO)

20 Apr 2024 524

IPJ Constanța În nici 24 de ore, accidente cu șoferi băuți sau drogați

16 Apr 2024 480

Știri Constanța Weekend de foc pentru pompierii ISU Dobrogea

15 Apr 2024 470

Razie în muncipiul Constanța. S-au întocmit dosare penale

14 Apr 2024 748

​Acțiune a polițiștilor rutieri, la Constanța! S-a lăsat cu amenzi (FOTO)

18 Mar 2024 657

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța. A „curs” cu amenzi

17 Mar 2024 777

Acțiune în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia pentru depistarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză (FOTO)

10 Mar 2024 628

Acțiuni ale polițiștilor în Mangalia și Constanța. Au fost aplicate sancțiuni

09 Mar 2024 688

Peste 100 de misiuni executate de pompierii din Constanța în week-end

04 Mar 2024 446

LIVE VIDEO Militarii decedați în dublul accident aviatic din apropiere de Cogealac, comemorați la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 2071

Se împlinesc doi ani de la dublul accident aviatic din județul Constanța! Opt militari au murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 2065

UPDATE Accident rutier în localitatea Cumpăna, județul Constanța. O persoană, rănită

29 Feb 2024 832

Trei accidente au avut loc în ultimele 24 de ore în județul Constanța

29 Feb 2024 717