Braconaj cinegetic la Ostrov Doi bărbaţi, cercetaţi pentru uciderea unui mistreţ

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au autosesizat, marţi, în baza unor informaţii obţinute pe surse specifice, cu privire la faptul că în zona localităţii Ostrov a fost găsit un mistreţ de o sută de kilograme, care prezenta urme de împuşcare.
 
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că persoanele bănuite de comiterea faptei sunt M. Gabriel, de 37 de ani, şi M. Viorel, de 36 de ani, ambii din Ostrov.
 
De asemenea, în urma verificărilor, a rezultat că M. Gabriel este deţinător legal de armă de vânătoare, fiind luată măsura ridicării acesteia. Arma va fi analizată de specialişti pentru a determina când a fost folosită ultima oară.
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea stabilirii situaţiei de fapt, cu cei doi bărbaţi în stare de libertate, aceştia fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj la fondul cinegetic naţional şi uz de armă letală fără drept.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi presupuşi braconieri, cercetaţi de poliţişti Mistreţ găsit împuşcat la Ostrov

11 Sep 2014 4681