Camil Manea s-a mutat la DGA Se caută adjunct pentru Poliţia Judeţului Constanţa. Vezi condiţiile

Comisarul-şef Camil Manea s-a mutat de la comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa pe o funcţie de execuţie la Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Constanţa.
 
În acest context, Inspectoratul General al Poliţiei Române va trebui să numească un înlocuitor, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului care i-a aparţinut lui Camil Manea, respectiv adjunct al inspectorului-şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa! În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie, printre altele, să fi obţinut, în ultimii trei ani, calificativul de cel puţin „Foarte bun“ la evaluarea de serviciu / aprecierea profesională individuală, să fie declaraţi „apţi“ medical şi psihologic pentru promovare în funcţii de conducere, să aibă şapte ani vechime în muncă, din care cinci ani în Ministerul Administraţiei şi Internelor şi să aibă cinci ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei. Mai mult decât atât, viitorul adjunct al inspectorului-şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa trebuie să aibă trei ani vechime în funcţii de conducere în unităţi ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, să aibă o conduită morală şi profesională ireproşabile, să nu se afle în perioada de tutelă profesională, să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare, să nu fie pus la dispoziţie şi să nu se afle în curs de urmărire penală.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Camil Manea, la ceas aniversarSărbătoare în Serviciului Judeţean Anticorupţie

01 Oct 2014 1825

Camil Manea, totul despre plecarea din IPJ Constanţa la Anticorupţie „Nu mă pot modela după fiecare inspector-şef. Nu sunt adjunct de serviciu!“

12 Aug 2014 7181

Se caută adjunct la IPJ Constanța

10 Aug 2014 2346