Care este motivul morţii tânărului Robert Gabriel Silcău

cap_2.jpgLucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au fost anunţaţi, în dimineaţa zilei de sâmbătă, prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, despre faptul că un tânăr a fost găsit spânzurat. Cel care i-a anunţat pe poliţişti se numeşte Damian Şerban, directorul centrului de distracţii „Europa" din staţiunea Mamaia, care de altfel l-a şi găsit pe băiat. Damian Şerban le-a mai spus oamenilor legii că cel decedat se numeşte Robert Gabriel Silcău, în vârstă de numai 18 ani, şi că este nepotul său. Băiatul, care avea o situaţie financiară bună, va fi înmormântat azi.

robert_gabriel_silcau_ursa_foto_www.facebook.com.jpgPotrivit celor apropiaţi tânărului, acesta a ales să-şi pună capăt zilelor din cauza faptului că s-ar fi certat cu iubita sa, Adina, cu care era împreună din luna iulie a anului 2009. Înainte cu câteva ore de a se sinucide, Robert Gabriel Silcău participase la o petrecere şi, din câte se pare, a revenit acasă însoţit de mai mulţi prieteni. La plecarea acestora, Robert Gabriel Silcău, cu ajutorul unei frânghii, s-a spânzurat de ţeava de gaze care traversa holul imobilului în care băiatul locuia singur. Părinţii tânărului lucrează de ani buni în Emiratele Arabe Unite, însă azi se vor întorcea acasă pentru a-şi înmormânta copilul. Robert Gabriel Silcău a urmat cursurile liceului Cambridge Abu Dhabi şi ale liceului Internaţional de Informatică din Constanţa, iar în urmă cu puţin timp fusese acceptat la Universitatea „Ovidius" din Constanţa. Momentan nu se cunoaşte dacă Robert Gabriel Silcău se afla sub influenţa substanţelor stupefiante ori a băuturilor alcoolice la momentul în care a decis să-şi pună capăt zilelor, însă acest mister va fi elucidat de către doctorii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa. Nu este de omis faptul că Robert Gabriel a intrat săptămânile trecute în atenţia Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa. La scurt timp după ce a obţinut permisul de a conduce un automobil pe drumurile publice, Robert Gabriel Silcău a fost prins beat la volan, iar în urma testării cu aparatul Drager, oamenii legii au descoperit să tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,72 miligrame alcool în aerul pur expirat. Din acest motiv, poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal pe numele băiatului. Trupul lui Robert Gabriel Silcău a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanţa. Referitor la acest caz, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au demarat o amplă anchetă, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

vecinu`

25 Oct, 2010 09:18

si uite asa dorm si vecinii in liniste..dupa nopti de petreceri data in apartamentul defunctului...

Articole asemanatoare

Natație Sportivii de la Atena Sport Club Constanța, multe clasări pe podium la Campionatul Regional (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 544

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1048

Primăria Năvodari repară locul de joacă din Parcul Ion Dobre. Ce societate se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

26 Mar 2024 506

ISJ Constanța a inaugurat două terenuri de sport pentru elevii constănțeni (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 642

Aleșii locali vor aproba procedurile de închiriere a terenului de sport al Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” și a unei săli de clasă a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 465

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța vrea să obțină în instanță suspendarea hotărârii Consiliului Local Constanța prin care a fost revocat dreptul de folosință gratuită a sediului (DOCUMENT)

23 Mar 2024 1646

Clubul Sportiv Dinamo București va avea o arenă multifuncțională modernă! Câte locuri va avea arena

21 Mar 2024 470

Încălțăminte sport contrafăcută, descoperită în Portul Constanţa

21 Mar 2024 359

Prima întâlnire transnațională în cadrul proiectului Protecting Children in Sport Developing Safe and Inclusive Sport Organizations la Universitatea Ovidius Constanța

20 Mar 2024 449

Primăria a emis certificatele de urbanism Două școli și o grădiniță din Palazu Mare și Constanța vor avea săli de sport

20 Mar 2024 512

SC Agrement Sport Club SRL solicită de la Agenția de protecție a mediului obținerea autorizației de mediu, amplasat în Mamaia Sat

20 Mar 2024 306

Tulceanul Sorin Andrici stabilește un nou record pentru România în competiția din Spania

19 Mar 2024 458

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 649

Județul Tulcea Sportivii de performanță, susținuți financiar mai degrabă de familii

13 Mar 2024 500

Cumpărări directe Constanța Construirea terenului de sport cu balon de la Băltăgești costă aproape 710.000 lei (DOCUMENT)

12 Mar 2024 576