Ce le-a impus Tribunalul inculpaţilor din dosarul Bivolaru

Tribunalul Constanţa a respins propunerea privind luarea faţă de inculpaţii Poenaru Marius Ciprian, Boamfă Paul, Luca Viorel, Merdicos Romeo Ovidiu, Dimofte Petronel şi Matei Marius Ionuţ a măsurii arestului preventiv.  Reamintim că aceştia făceau parte dintr-o reţea specializată în furt de petrol din conductele societăţii Conpet SA, reţea coordonată de Gabriel Bivolaru.

Tribunalul Constanţa dispune luarea faţă de inculpatul Poenaru Marius Ciprian a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv municipiul Ploieşti, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 5 august 2013 şi până la data de 3.09.2013. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să se prezinte la Poliţia municipiului Ploieşti, organ desemnat cu supravegherea acestuia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se apropie de martori şi coinculpaţi.

Tribunalul a dispus luarea faţă de inculpatul Boamfă Paul a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv municipiul Constanţa, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 5 august 2013 şi până la data de 3.09.2013. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpatul este obligat să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să se prezinte la Poliţia municipiului Constanţa, organ desemnat cu supravegherea acestuia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se apropie de martori şi coinculpaţi.

Dispune luarea faţă de inculpatul Luca Viorel a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv municipiul Constanţa, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 5 august 2013 şi până la data de 3.09.2013. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpatul este obligat să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să se prezinte la Poliţia municipiului Constanţa, organ desemnat cu supravegherea acestuia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se apropie de martori şi coinculpaţi.

Dispune luarea faţă de inculpatul Merdicos Romeo Ovidiu a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv oraşul Techirghiol, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 5 august 2013 şi până la data de 3.09.2013. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpatul este obligat să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să se prezinte la Poliţia din oraşul Techirghiol, organ desemnat cu supravegherea acestuia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se apropie de martori şi coinculpaţi.

Dispune luarea faţă de inculpatul Dimofte Petronel a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv municipiul Constanţa, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 5 august 2013 şi până la data de 3.09.2013. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpatul este obligat să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să se prezinte la Poliţia municipiului Constanţa, organ desemnat cu supravegherea acestuia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se apropie de martori şi coinculpaţi.
Dispune luarea faţă de inculpatul Matei Marius Ionuţ a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv comuna Cumpăna, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 5 august 2013 şi până la data de 3.09.2013. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpatul este obligat să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să se prezinte la Poliţia comunei Cumpăna, organ desemnat cu supravegherea acestuia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se apropie de martori şi coinculpaţi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 36

Justiție Constanța Daf Trans 2000 SRL și Garda de Mediu, la judecată. Procesul, pe rolul Curții de Apel Constanța

24 Apr 2024 117

Ședință CLM Constanța Prelungirea valabilităţii planului urbanistic de detaliu, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 Apr 2024 160

Șofer la un pas de comă alcoolică, depistat în trafic în localitatea Techirghiol. Ce alcoolemie avea bărbatul

24 Apr 2024 185

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 211

LIVE TEXT Radu Paraschivescu își lansează noul volum la Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 258

Polițiștii constănțeni vor protesta în fața IPJ Constanța! Ce nemulțumiri au oamenii legii

24 Apr 2024 484

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 206

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 287

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA pune la bătaie peste 1,5 miliarde de lei pentru lucrările de electrificare și reabilitare a liniei de cale ferată Constanța – Mangalia (DOCUMENT)

24 Apr 2024 265

Decizie finală în dosarul Dănuț Căpățînă și Sorin Strutinsky! Proces penal încetat, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale

24 Apr 2024 332

Afaceri Constanța Primăria Crucea plătește peste 24.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea unui drum (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 207

Elena Marinela Negulici, fost director economic al CNE Cernavodă, proces contra Statului Român, după achitarea definitivă într-un dosar DNA Constanța!

24 Apr 2024 235

#DobrogeaDigitală Medgidia în anul 1879 - „Negustori şi ţărani veneau aici chiar din țări foarte depărtate de Dobrogea“

24 Apr 2024 352

Amendă civilă aplicată de judecători Primarului Municipiului Constanța. Vergil Chițac câștigă definitiv procesul. Motivare

24 Apr 2024 312