Ceartă cu autorităţile Ce are de împărţit Ursoi cu Tecău, de la Permise?

După ce a dat în judecată Poliţia Rutieră, iar apoi nu şi-a îndeplinit obligaţiile ce-i reveneau în calitate de reclamant, renumitul Marius Iulian Ursoi, fost campion mondial de kick-boxing şi cunoscut drept apropiat al fraţilor Vasea, s-a decis să se judece cu Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto, condus de Remeo Tecău.

Cazul a fost înregistrat de data aceasta pe rolul Tribunalului Constanţa, urmând să se judece pe data de 26 octombrie. Surse avizate susţin că la mijloc ar fi vorba despre taxa de primă înmatriculare.Parte civilă în procesul privind celebrele scandaluri ale liderilor underground de la hotelul Flora, din anii 2005 - 2006, Ursoi a ajuns din nou în atenţia magistraţilor la sfârşitul anului trecut, când a dat în judecată Serviciul Rutier. Procesul fusese deschis la Judecătoria Constanţa, unde a fost înregistrată cauza civilă cu numărul 42036/212/2010, al cărei obiect era reprezentat de „plângere contravenţională CC 6855958". Marius Iulian Ursoi era petentul, iar Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa - Serviciul Poliţiei Rutiere era intimatul, Ursoi contestând o amendă „încasată" de la lucrătorii serviciului. Totuşi, după mai multe amânări, procesul a fost suspendat, în temeiul dispoziţiilor articolului 155 indice 1 din Codul de procedură civilă. Mai exact, textul de lege prevede faptul că instanţa poate suspenda judecata cauzei „când se constată că desfăşurarea normală a procesului este împiedicată din vina părţii reclamante prin neîndeplinirea obligaţiei prevăzute de lege ori stabilite în cursul judecăţii".

„Gâlceavă" legată de taxa de primă înmatriculare?

Zilele trecute însă pe rolul Secţiei contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanţa a fost înregistrat un alt dosar în care celebrul Ursoi a dat în judecată autorităţile statului. De data aceasta, procesul lui Ursoi a fost înregistrat sub numărul 12620/118/2011, din data de 22 septembrie 2011. Obiectul dosarului este reprezentat de „anulare act administrativ", iar părţi în litigiu sunt Marius Iulian Ursoi, în calitate de reclamant, şi Instituţia Prefectului Constanţa - Serviciul Public Comunitar Regim de Permis de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Prima înfăţişare în proces este programată să se desfăşoare pe data de 26 octombrie 2011, la completul CA7 al Tribunalului Constanţa, începând cu ora 12.00. Aşa cum precizam mai sus, surse avizate susţin că nu este exclus ca Ursoi să fi dat în judecată Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto în legătură cu un litigiu privind taxa de primă înmatriculare. Mai exact, individul ar contesta în instanţă faptul că i se solicită să achite controversata taxă înainte de a putea înmatricula un autoturism achiziţionat din străinătate.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședința CLM Constanța Aprobarea PUZ-ului pentru teritoriul delimitat de bd. Alexandru Lăpuşneanu, str. Farului și str. Salcâmilor. pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Apr 2024 469

Ședință CLM Constanța Prelungirea valabilităţii planului urbanistic de detaliu, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 Apr 2024 413

Noi proiecte incluse pe ordinea de zi a ședinței Consiliul Local! Printre acestea, stabilirea preţului energiei termice și subvenția acordată populației după data de 1 aprilie 2024

24 Apr 2024 311

Cum să te relaxezi și să-ți încarci bateriile online după o zi lungă la muncă

24 Apr 2024 331

Aplicațiile Temu și Shein - metoda prin care păcălesc utilizatorii. ANPC atenționează

23 Apr 2024 706

Ședință CLM Constanța Mai multe terenuri din Constanța, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

23 Apr 2024 440

Ședință CLM Constanța Situația unor terenuri din municipiul Constanța, în atenția consilierilor locali. Unde sunt situate(DOCUMENT)

23 Apr 2024 400

Ședință CLM Constanța Organizarea şi funcţionarea aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

23 Apr 2024 379

Ședință CL Consilierii locali analizează casarea și valorificarea unor mijloace fixe ce aparțin municipiului Constanța (DOCUMENT)

22 Apr 2024 469

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 464

Ședință CL Chițac cere revocarea dreptului de administrare al Administrației Fondului Imobiliar SRL asupra pistei de roleri și skateri din Parcul Tăbăcărie (DOCUMENT)

22 Apr 2024 507

Un imobil din zona Complex Perla din Mamaia va trece în domeniul public al municipiului Constanța? Consilierii locali decid în ședința de CL (DOCUMENT)

22 Apr 2024 505

Consiliul Local Constanța votează PUZ-ul pentru construirea parcării supraetajate de la Casa de Cultură (DOCUMENT)

22 Apr 2024 708

Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”

22 Apr 2024 354

În atenția consilierilor locali Două locuințe sociale vor fi repartizate către cinci persoane. Unde sunt situate (DOCUMENT)

22 Apr 2024 408