Comisarul-şef Făină Gagoş „Concepţia şi organigrama Gărzii de Coastă îmi aparţin în totalitate"

02_Gagos_-_Faina_Gagos.jpgPe data de 17 ianuarie, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră va avea loc concursul în vederea ocupării funcţiei de şef al Gărzii de Coastă, instituţie care şi-a deschis porţile la jumătatea lunii decembrie 2011, prin comasarea Inspectoratelor Judeţene ale Poliţiilor de Frontieră Constanţa şi Tulcea.

În cursă a intrat şi comisarul-şef Dumitru Făină Gagoş, fostul inspector şef al Poliţiei de Frontieră Constanţa. Contactat telefonic, comisarul-şef Dumitru Făină Gagoş ne-a declarat că proiectul Gărzii de Coastă îi aparţine şi că această nouă instituţie poate fi condusă doar de specialişti, de preferat de un marinar.

Conform datelor oficiale făcute publice la sfârşitul anului trecut, şeful Gărzii de Coastă va fi eliberat din funcţie prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, la propunerea inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, Ioan Buda, cu avizul consultativ al prefecţilor din judeţele Tulcea şi Constanţa. În prezent, Garda de Coastă este condusă de comisarul-şef Dumitru Radu, fostul şef al Şcolii de Formare Iniţială şi Continuă a Personalului Poliţiei de Frontieră Constanţa şi al Poliţiei de Frontieră Constanţa. De asemenea, comisarul-şef Dumitru Radu a mai condus şi Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila. Referitor la concursul din data de 17 ianuarie, comisarul-şef Făină Gagoş speră să iasă câştigător, ţinând cont că proiectul Gărzii de Coastă îi aparţine în totalitate. Contactat telefonic, comisarul-şef Dumitru Făină Gagoş ne-a declarat că a conceput proiectul Gărzii de Coastă în urmă cu trei ani, pe când se afla în fruntea Direcţiei Management Naval din Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. „Garda de Coastă.... proiectul ei este făcut de mine. Eu am început cu Garda de Coastă. Concepţia şi organigrama acestei structuri îmi aparţin. Desigur, eu am început să lucrez la acest proiect în urmă cu trei ani pe când conduceam Direcţiei Management Naval. Construcţia ei a mai stagnat, cum se întâmplă la noi", ne-a mai spus comisarul-şef Dumitru Făină Gagoş. Tot potrivit acestuia, pentru ca totul să se desfăşoare conform planului, Garda trebuie să fie condusă doar de specialişti, de preferat de un marinar. „Sper să câştig concursul şi să finalizez proiectul Gărzii de Coastă", a conchis comisarul-şef.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

DANI

14 Jan, 2012 12:39

Va dorim succes !!!!!!

corsarul

14 Jan, 2012 09:49

Lasati-l pe Radul ca el este cel mai bun la desfiintari.Unii sunt cu facutul alti cu desfacutul.Sa-i despartiti pe cei doi malifici Radu si Dinca si lucrurile vor merge mai bine.Cat rau au facut cei doi si cate cariere au distrus nu se pot repara mult timp.

Articole asemanatoare

IGPR Infotrafic Trafic restricționat pe DN 17

29 Mar 2024 67

Acţionarii Oil Terminal SA vor stabili valoarea dividendului brut. Adunarea Generală Ordinară, convocată în luna aprilie

28 Mar 2024 373

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 602

Exclusiv Noi procurori pentru Constanța și Tulcea! Să-i cunoaștem (DOCUMENT)

28 Mar 2024 1103

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 1

28 Mar 2024 315

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 17 -localitatea Uriu, județul Bistrița-Năsăud

28 Mar 2024 305

ISU HarghitaRecomandările pompierilor harghiteni pentru prevenirea situațiilor de urgență generate de vântul puternic

28 Mar 2024 343

Licitații publice Constanța Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului investește în lucrări la trei imobile (DOCUMENT)

28 Mar 2024 343

Licitații Tulcea Ce firmă va livra carne la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului?

28 Mar 2024 331

Afaceri Constanța AGOA societății Romanța Estival 2002, convocată în ședință. Ce se va discuta

27 Mar 2024 441

Modificări în firma Grand SRL! Firma fostului consul general al României la Toronto a suferit modificări

27 Mar 2024 565

Firme Constanța Mandatul directorului general al Nuclearelectrica Serv SRL, Mihai Laurenţiu Gioară, prelungit

27 Mar 2024 838

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Comat Constanța SA, convocată în ședință

27 Mar 2024 385

Univers SA s-a retras din societatea Aliment Murfatlar SRL. Iată care este noua structură a capitalului social

27 Mar 2024 431

Decizia asociaților, publicată în Monitorul Oficial Aliment Murfatlar SRL scoate la licitație un teren, situat în zona Inel I din Costanţa

27 Mar 2024 456