Condamnat alături de fraţii Vasea „Împăratul Cristel“, liberat condiţionat

Marian Cristian Gheorghiu, zis „Cristel“ ori „Împăratul“, judecat pentru mai multe scandaluri intens mediatizate, din anii 2005 - 2006, în Constanţa, se află la un pas de libertate. Şi asta pentru că Judecătoria Medgidia a admis cererea de liberare condiţionată formulată de Gheorghiu. Cu toate acestea, decizia magistraţilor nu este definitivă, ea putând fi atacată prin contestaţie în termen de trei zile de la comunicare.
 
Amintim că judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României l-au condamnat, lunile trecute, pe Marian Cristian Gheorghiu, la 1,6 ani de închisoare. În aceeaşi cauză, tot un an şi şase luni de detenţie a primit şi Victor Şerban, zis Gogu. Asta în timp ce Mihai Vasea a luat trei luni, iar fratele său, Traian Vasea, s-a ales cu şase luni.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, cei mai sus precizaţi au fost judecaţi pentru mai multe scandaluri, din anii 2005 - 2006, în Constanţa, unul dintre ele având loc la Hotelul Flora din staţiunea Mamaia.
 
Nu este de trecut cu vederea faptul că Marian Cristian Gheorghiu a fost condamnat definitiv, în 2011, la patru ani de închisoare în dosarul cunoscut generic „Jaful Secolului“, a cărui ţintă ar fi fost un furt de circa un milion de euro comis la depozitul lanţului de bijuterii Sevda.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fost consilier local PSD, condamnat după ce a tras cu pistolul în Piaţa Tomis III

06 Dec 2014 3881

Alături de Gogu și Cristel Frații Vasea au fost condamnați definitiv (document)

04 Jul 2014 13608