Condamnat în mai multe dosare de furt sau tâlhării Vasile Saviuc contestă decizia instanţei

Vasile Saviuc, devenit celebru după ce, în urmă cu câţiva ani, a participat la un jaf ca în filme, cu săbii și măști, în Hârșova, contestă decizia instanţei la Tribunalul Constanţa.
 

Potrivit portalului instanţelor de judecată, contestaţia a fost înregistrată la data de 11 noiembrie, pe secţia penală a Tribunalului Constanţa, având ca obiect „contestaţia la executare“. În dosar în calitate de „contestator condamnat“, este înregistrat Vasile Saviuc. În cauză, a fost stabilit un termen de judecată pentru data de 10 decembrie, ora 9.00.
 
Amintim că Vasile Saviuc, George Cristian Ene, Mihai George Sîntion, Marian Alexandru și Tănase Lupu au fost condamnaţi de două instanțe din Constanța pentru o tâlhărie ca în filme, cu săbii și măști, în Hârșova. Pe 2 octombrie, judecătorii au pronunțat un verdict final în cauză. Astfel, Vasile Saviuc a fost condamnat la 18 ani de detenție.
 
Numele lui Vasile Saviuc este legat de mai multe dosare pentru fapte de furt sau tâlhării, printre care se numără furtul de combustibil din conductele Conpet, trimis în instanță sub denumirea generică „Cazul Miralen“, dar și tâlhărirea omului de afaceri Viorel Cobzariu, din seiful căruia ar fi sustras bijuterii în valoare de circa 100.000 de lei. De asemenea, pentru ultima faptă, Saviuc fusese condamnat la zece ani de închisoare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Saviuc a luat 20 de ani!

05 Mar 2015 1910