UPDATE Constanţa. Cetăţeanul american suspectat de viol va fi cercetat sub control judiciar (galerie foto+video)

Cetăţeanul american suspectat că ar fi violat doi tineri din Medgidia a fost dus în aceastăî după amiază la instanţă pentru a fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Reamintim că, urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de viol și agresiune sexuală, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au identificat pe cetățeanul american D.E.-T., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în  Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 12.06.2017, doi tineri din municipiul Medgidia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat faptul că bărbatul în cauză le-ar fi administrat un produs medicamentos (benzodiazepine), după care ar fi fost agresați sexual de către acesta.

Polițiștii constănțeni din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au organizat o acțiune complexă în noaptea de 24/25.06.2017, pe raza stațiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat.

Ulterior au fost efectuate percheziții la locuința bărbatului și asupra autoturismului acestuia, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Polițiștii constănțeni continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.
 
UPDATE: ora 18.30
 
MAgistraţii de la Judecătoria Constanţa au decis ca bărbatul acuzat de viol să fie cercetat sub control judiciar. ACesta a fost plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Decizia nu este definitivă putând fi atacată cu recurs. 
Citeşte şi: 

Ce nu s-a mai auzit la Constanţa. Cum cred anchetatorii că ar fi violat un cetăţean american doi tineri în Mamaia


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

American acuzat că îşi viola prietenii. Tribunalul Constanţa, un nou termen în faza camerei preliminare

07 Aug 2019 1659

Începe judecata americanului acuzat că îşi viola prietenii. Ce s-a descoperit la perchiziţia domiciliară

08 Feb 2019 2037

Un cetăţean american, judecat la Constanţa pentru că şi-ar fi agresat sexual doi amici

05 Dec 2018 2117