Constantin Dorel Manea, pus în libertate după ce ar fi lovit un bărbat şi l-ar fi abandonat într-o baltă de sânge

Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de Constantin Dorel Manea, cel care l-ar fi lovit cu pumnii pe un bărbat şi l-ar fi abandonat într-o baltă de sânge, în Mamaia. Astfel, judecătorii constănţeni au dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu şi punerea în libertate a lui Manea.
 
Totodată, Tribunalul Constanţa spune, în minută, că Manea are „obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte, situat în Constanţa, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are şi următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organelor judiciare învestite cu soluţionarea prezentei cauze ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoana vătămată martorii audiaţi până în prezent“. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Amintim că totul s-a întâmplat în data de 6 septembrie, în jurul orei 23.00, pe aleea de acces a hotelului Sara Boutique din zona Castel din Mamaia. Se pare că tragicul eveniment ar fi fost văzut de un martor, care a sunat la 112. Ajunşi la faţa locului, medicii au constatat că victima are 41 de ani şi prezenta o rană deschisă la nivelul arcadei de la ochiul drept, astfel că sângera abundent, şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Martorul a povestit că cei doi bărbaţi s-ar fi luat la harţă şi unul dintre ei ar fi început să îl lovească pe celălalt cu pumnii. Victima ar fi căzut, s-ar fi lovit la cap, iar suspectul ar fi fugit. Anchetatorii au pornit pe urmele lui şi l-au depistat pe Constantin Dorel Manea, din Constanţa. A fost reţinut, iar în data de 8 septembrie a fost arestat pentru 15 zile.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Suspectat de coruperea sexuală a minorilor Fost angajat al Protecţiei Copilului Constanţa, trimis în judecată

15 Mar 2017 2602

Arestul nu se deschide pentru cei trei inculpaţi Procurorii continuă cercetările în scandalul sexual de la Protecţia Copilului

24 Feb 2017 2022

Scandal sexual de la Protecția Copilului din Constanța. Angajatul instituţiei, arestat. Decizie definitivă

24 Jan 2017 2699

Scandal sexual la Protecţia Copilului din Constanţa! Arestaţii vor în libertate. Instanţa a rămas în pronunţare

24 Jan 2017 2128

Scandal sexual la Protecţia Copilului din Constanţa! Cei trei arestaţi ar putea fi eliberaţi azi

23 Jan 2017 2053

Eduard Crăciun, educator la Centrul Micul Rotterdam, arestat preventiv

19 Jan 2017 3512

Ar fi lovit un bărbat şi l-ar fi abandonat într-o baltă de sânge Se cere prelungirea arestului faţă de Constantin Dorel Manea

19 Sep 2016 1704