Constantin Larion a fost pus în libertate

Constantin Larion, cercetat de procurori pentru lovire sau alte violenţe, a ieşit din arest. Ieri, judecătoarea Iuliana Radu, din cadrul Tribunalului Constanţa, a decis punerea bărbatului în libertate sub control judiciar. Hotărârea Tribunalului este definitivă.
 

În aceeaşi cauză, Iuliana Radu a decis şi ca Dumitru Lefter, din Mihai Viteazu, cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de violenţă în familie, lovire sau alte violenţe şi trei infracţiuni de ultraj, să rămână în spatele gratiilor. Cel din urmă este acuzat că ar fi vrut să lovească un echipaj de poliţie cu o furcă. Incidentul a avut loc în seara de 6 martie, în jurul orei 21.00, când o femeie din Mihai Viteazu a sunat la poliţie, sesizând că atât ea, cât şi o altă persoană au fost lovite de Dumitru Lefter în imobilul în care aceştia locuiesc. Trei agenţi de poliţie au ajuns la faţa locului, unde ar fi fost agresaţi fizic de către Dumitru Lefter, de Doiniţa Georgiana Lefter şi de Florentina Larion. „Totodată, s-a reţinut că inculpaţii Doiniţa Georgiana Lefter şi Florentina Larion au aruncat cu pietre în autospeciala Poliţiei, căreia i-au produs avarii şi i-au spart geamurile, cauzând un prejudiciu de 1.700 de lei, iar inculpaţii Dumitru Lefter şi Constantin Larion au agresat fizic un alt bărbat, sosit anterior la faţa locului pentru a acorda ajutor organelor de poliţie”, au mai susţinut procurorii. Ulterior, Judecătoria Constanţa l-a arestat preventiv pe Dumitru Lefter, dar şi pe Constantin Larion, pe o perioadă de 30 zile. Doiniţa Georgiana Lefter a fost arestată la domiciliu, iar Florentina Larion a fost pusă sub control judiciar şi nu are voie să depăşească limita teritorială a comunei Mihai Viteazu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 25 aprilie 2019

02 May 2019 3027

Imagini de la eveniment Veteranii de la Farul și Tomis au jucat, la Constanța, la Cupa Prieteniei. Distincție pentru Constantin Gache (galerie foto+video)

22 Sep 2018 4815

Atleţii Cristian Nedelcu şi Cristian Radu, de la CS Farul, pe locul şase la Europene

21 Jul 2015 2412

Reprezentanţi ai Constanţei Cristian Constantin, Cristian Nedelcu şi Cristian Radu, finalişti la Europene

19 Jul 2015 2244

Reprezentanții Constanței, după medalii la Balcaniadele de atletism

04 Jul 2015 2417