Contestaţie la CNSC împotriva unui rezultat privind o procedură de atribuire organizată de Tribunalul Constanţa (documente)



Tribunalul Constanţa a organizat, în data de 3 februarie, o licitaţie prin cerere de ofertă pentru furnizare de „cartuşe cu toner pentru imprimante şi copiatoare“. Contractul constă în două loturi, primul privind furnizarea a 412 bucăţi de cartuşe cu toner „Lexmark“ la o valoare estimată de 239.800 de lei, iar al doilea, furnizarea a 80 de bucăţi de cartuşe cu toner diferite de „Lexmark“, cu o valoare estimată de 25.280 de lei.
 
Office Max SRL Bucureşti a formulat o contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) împotriva rezultatului privind procedura de atribuire prin cerere de oferte online pe lotul 1 al contractului de achiziţie publică, având ca obiect „Cartuşe cu toner pentru imprimante şi copiatoare“, emisă de către Tribunalul Constanţa. Firma cerea anularea deciziei de declarare ca fiind câştigătoare a ofertei SC Mida Soft SRL pentru lotul 1 şi reevaluarea ofertelor. CNSC a respins contestaţia formulată de către SC Office Max SRL în contradictoriu cu Tribunalul Constanţa, ca nefondată. Astfel, s-a dispus continuarea procedurii de atribuire în cauză. Împotriva deciziei se poate formula plângere în termen de zece zile de la comunicare.  

Despre firma contestatoare

Office Max SRL este o firmă cu sediul în Bucureşti, înregistrată în anul 1998, ce are ca principală activitate „comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 8 martie 2016, asociaţi în firmă sunt Vasile StamatoiuDana Ingrid Stamatoiu şi Yîlmaz B. Ülküsal. Administratorul societăţii este Dana Ingrid Stamatoiu.
Vasile Stamatoiu mai figurează în alte cinci firme, Dana Ingrid Stamatoiu mai apare în alte trei firme, iar Yîlmaz B. Ülküsal nu mai apare în nicio altă societate.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Office Max SRL a înregistrat la finele anului 2014 o cifră de afaceri de 12.878.617 lei, un profit de 1.367.375 lei şi 19 salariaţi.

Ce licitaţii similare a mai organizat Tribunalul Constanţa 

În anul 2013, Tribunalul Constanţa a atribuit patru contracte similare. În luna martie a anului 2013, Tribunalul Constanţa a atribuit contractul privind furnizare de cartuşe pentru imprimante şi copiatoare către Mida Soft Business SRL Bucureşti şi M&M Medianet COM SRL Timişoara. În septembrie 2013, a fost atribuit un alt contract de furnizare cartuşe pentru imprimante şi copiatoare către operatorii economici Mida Soft Business SRL Bucureşti şi M&M Medianet Com SRL Timişoara.
 
În anul 2014, Tribunalul Constanţa a atribuit două contracte de furnizare cartuşe cu toner pentru imprimante şi copiatoare. Ambele contracte au fost atribuite către Mida Soft Business SRL.
 
În anul 2015, a mai fost atribuit un contract de furnizare cartuşe cu toner pentru imprimante şi copiatoare, firma câştigătoare fiind Alimar Oem SRL.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza decizia CNSC şi anunţul cererii de ofertă al Tribunalului Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Apel respins în procesul dintre Bestfoam SRL și Comisariatul Județean Constanța

18 Apr 2024 223

Pronunțare amânată în procesul dintre Silo Port SRL și Comisariatul Județean Constanța

18 Apr 2024 252

​Proces amânat între un hotel din județul Vâlcea și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

18 Apr 2024 228

Consilierul local din Medgidia Samir Menan, proces la Constanța cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 316

Firmă nouă pe strada Avram Iancu din Constanța! Iată cu ce se ocupă

18 Apr 2024 400

Decebal Făgădău, fostul primar al municipiului Constanța, așteptat la Curtea de Apel! Nou termen în dosarul terenurilor din Portul Tomis

17 Apr 2024 1139

Primăria Constanța și CLC vor terenul de la Cazino Sud, vândut Mehmetoglu SRL! Judecătorii spun că pe suprafața respectivă se găsește „nisip“, deci terenul este plajă - bun inalienabil (MOTIVARE)

17 Apr 2024 1782

Curtea de Apel Constanța, protocol cu Inspectoratul Școlar Județean pentru educația juridică în școli! Elevii vor putea vizita instanțele de judecată

17 Apr 2024 436

Justiție Constanța Firma care administrează Cimitirul Municipal Constanța a câștigat în instanță procesul cu primăria!

16 Apr 2024 713

Este oficial! Procurorii Andrei Bodean și Constantin Conortos pleacă de la DNA Constanța la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

16 Apr 2024 680

„Regret tragedia provocată!“ Vlad Matei Pascu rămâne în stare de arest preventiv! (MINUTĂ)

16 Apr 2024 688

UPDATE Demonstrație în memoria victimelor accidentului de la 2 Mai, la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 855

LIVE Text Vlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Instanța a rămas în pronunțare (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 1072

Justiție Constanța Soluția magistraților în procesul dintre Profi Rom Food SRL și Comisariatul Regional Pentru Protecția Consumatorului Regiunea Sud-Est

15 Apr 2024 413

Proces amânat dintre prefectul județului Constanța și primarul comunei Amzacea. Dosarul, pe rolul Tribunalului

15 Apr 2024 406