Cotei si interlopi, in lupte de strada la Mangalia (galerie foto)

raim_a_facut_ordine.jpgPoliţiştii din Mangalia i-au anchetat, ieri, pe capii interlopilor din localitate care au provocat un scandal monstru pe strada Oituz. Încă de la primele ore ale dimineţii, sediul Poliţiei Mangalia a fost „asaltat" de etnici turci şi rromi, care fie au dat declaraţii, fie i-au însoţit pe cei ce au fost nevoiţi să răspundă în faţa oamenilor legii.

Miercuri seară, Iuzeir Raim, de 34 ani, Nicolae Martin, de 36 ani, Vasile Dumitru, de 29 ani, Erol Memet, de 26 ani, Şenol Memet, de 24 ani, Tamer Mustafa, de 26 ani, şi Tanior Mustafa, de 30 ani, l-au prins pe Beihan Rustem, de 32 ani, pe care l-au cotonogit „ca la carte". În cele din urmă, a fost necesară intervenţia trupelor speciale, pentru a aplana scandalul. În cursul zilei de ieri, Mangalia a fost sub asediu, toate autoturismele poliţiei fiind postate în punctele cheie ale oraşului.

Conflictul face parte dintr-o adevărată „saga" ţigănească, la mijloc fiind o ceartă veche între familiile lui Mustafa Raim şi cele ale lui Ismail Iaşar, zis Lalai, din Mangalia. În urmă cu un an, sora lui Mustafa Raim (cel mai mare dintre fraţii care poartă acest nume) a fost omorâtă de soţul său, care făcea parte din familia Lalai. De atunci, cele două „grupări" încearcă cu tot dinadinsul să îşi răzbune rudele.

Bătaia de miercuri noapte a avut loc pe strada Oituz, unde se află centrul „clanului" Lalai. „Câteva maşini ale grupării „Raim" au trecut prin faţa casei unde se află cei din clanul Lalai. Acestea au fost atacate cu sticle şi pietre şi de aici şi până la un scandal în toată regula nu a mai fost mult. Este al treilea conflict în care sunt implicate cele două clanuri. Din păcate, pentru că sunt eliberaţi atât de repede, fără să fie pedepsiţi, cei blamaţi suntem noi, poliţiştii. Nu se spune nimic despre faptul că niciodată nu există martori în acest conflicte, sau că procurorii le dau drumul repede. Mai mult, îşi iau avocaţi care tergiversează procesul doi-trei ani şi obţin până la urmă o banală amendă penală. Este necesară modificarea legii...", ne spune comisar-şef Nicolae Pescaru, şeful Poliţiei Municipiului Mangalia.

„Coteii", la fel de celebri precum capii interlopilor

Cine sunt „protagoniştii" show-ului ţigănesc de miercuri? Nume devenite celebre la Mangalia prin faptul că, deşi încalcă legea cu nonşalanţă, culmea, nu păţesc absolut nimic. Mustafa Raim a fost cel ce l-a atacat pe fostul consilier local Florin Maftei, interlopul afirmând la vremea respectivă că încăierarea a început din cauza unui teren. Fraţii Tamer Mustafa şi Tanior Mustafa sunt cei ce au provocat scandalul din Clubul „Ritz" din oraş, în urmă cu mai bine de un an, şi care s-a soldat cu un accident mortal la 23 August.

„Coteiul" Tanior este aproape la fel de celebru precum unchiul său, Mustafa Raim. El a participat la agresarea lui Maftei, dar şi la alte câteva conflicte locale. Memet Erol, urmărit internaţional, a fost prins, la începutul acestui an, la Mangalia, pe numele său fiind emis, de către Judecătoria de Instrucţie Carlet-Valencia, un mandat european de arestare pentru trafic de fiinţe umane.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

gogu

06 Sep, 2009 16:05

Justitie de cacat corupta pana in maduva oaselor toti hoti si criminali stau in libertate si gainari care fura o rata fac parnaie ca sant gasiti vinovati si sint pericol public toti mafioti care iti da in cap pe strada sint oameni cinstiti pentru reprezentantii justitiei judecatori,procurori si chiar avocati care sant mana in mana cu toti.Trebuie neaparat un referendum prin care sa se stabileasca o lege prin care reprezentatii justitiei sa faca ei puscarie in locul celor pe care ii fac scapati si nevinovati.rusine cu asemenea justitie bine ca vor salarii cat mai mari si tot corupti raman pentru ei nu e criza pote sa moara toata tara de foame dar ei sa fie cu burta plina jigodiile

Articole asemanatoare

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 39

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 508

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 621

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 246

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 545

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 506

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 891

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 817

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 222

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 805

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 917

Un șofer a reclamat la poliție că a fost implicat într-o tamponare pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Incredibil ce au constatat polițiștii

21 Apr 2024 755

Accident rutier în Eforie Nord, județul Constanța. O mașină a ieșit de pe carosabil și a intrat în peretele unei case

20 Apr 2024 929

În județul Sibiu Un șofer băut a lovit un polițist rutier, aflat în timpul controlului. Ce alcoolemie i-a fost găsită

20 Apr 2024 458

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de la Sibioara

20 Apr 2024 951