Deşi a căzut de la trei metri de pe faleza Cazinoului, a refuzat internarea

Femeia care a căzut, marţi seară, de pe faleza Cazinoului din Constanţa, a refuzat internarea în spital. Directorul medical al Spitalului Judeţean Constanţa, dr. Mihnea Avram, a declarat că „victima a suferit o fractură de coccis, dar a refuzat internarea, semnând că pleacă pe proprie răspundere“. Potrivit cadrelor medicale de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, femeia a fost stabilizată, iar după ce i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, a fost externată, deoarece aşa a cerut. Ea le-a spus medicilor că, în cazul în care va avea nevoie de îngrijiri suplimentare sau de tratamente de recuperare, va apela la un spital din Bacău.

Femeia şi-a rugat soţul, în seara în care s-a petrecut evenimentul, să-i facă o poză. În momentul în care s-a sprijinit de balustradă, bara superioară a acesteia s-a rupt, femeia căzând pe pietre de la aproximativ trei metri înălţime. Martorii incidentului au sunat imediat la 112. Cadrele medicale de la SMURD, sosite la faţa locului, au constatat că femeia suferise leziuni şi traumatisme, dar era conştientă. Ea a fost transportată imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Primarul interimar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a dispus efectuarea unei anchete interne. Potrivit acestuia, lucrarea a fost realizată cu fonduri europene şi are o garanţie de cinci ani, astfel că întreaga responsabilitate privind calitatea lucrărilor îi aparţine constructorului. „În funcţie de rezultatele anchetelor, vor fi luate toate măsurile legale“, se arată în comunicatul Primăriei Constanţa. De asemenea, reprezentanţii Primăriei au spus că o vor contacta pe femeia rănită, precum şi pe familia acesteia, pentru a le asigura suportul de care au nevoie. Lucrările privind modernizarea falezei Cazinoului din Constanţa au fost încheiate în toamna anului trecut, valoarea investiţiei fiind de aproximativ patru milioane de euro, fonduri europene.
Până în prezent, Poliţia nu a deschis anchetă în acest caz.

Citiţi şi articolul "SESIZĂRI LA IPJ ŞI LA INSPECTORATUL DE STAT ÎN CONSTRUCȚII, DUPĂ ACCIDENTUL DE PE FALEZA CAZINOULUI DIN CONSTANŢA (DOCUMENTE)"

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.