Procurorii din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări faţă de 3 inculpaţi, pentru savarsirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.
În fapt, la data de 24.01.2017, în jurul orelor 18.00, inculpatul V.A.C a fost prins în flagrant in timp ce incerca sa comercializeze cantitatea de 450 gr. cannabis, contra sumei de 3.000 lei, droguri provenite dintr-o cultură de cannabis de pe raza localitatii Şilindru, jud. Bihor, cannabis provenit de la inculpatului V.P, prin intermediul inculpatului B.C.I.
În urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 26.01.2017, la domiciliul inc. V.P din loc. Şilindru, jud. Bihor, în podul casei acestuia au fost descoperite mai multe plante de cannabis puse la uscat, din care s-a recoltat cantitatea de 1.592 gr. cannabis.
În cauză s-a luat măsura controlului judiciar pe 60 zile faţă de cei 3 inculpaţi.

Cauza a fost instrumentată împreună cu ofiteri de politie judiciara din cadrul B.C.C.O. Oradea – Serviciu Antidrog.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Sursa foto: diicot.ro