Dinamica evenimentelor Două accidente grave în municipiul Constanţa într-o singură zi (galerie foto + video)



Două accidente grave au avut loc ieri, în prima parte a zilei, în municipiul Constanţa.
 
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ au fost solicitaţi, ieri-dimineaţă, la un accident rutier grav produs pe şoseaua Mangaliei, între strada Sălciilor şi strada Pandurului. Două maşini au intrat în coliziune. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată.
 
Medicii de la ambulanţă care s-au deplasat la faţa locului au găsit trei victime, doi bărbaţi şi o femeie. Toţi trei au fost conştienţi şi transportaţi la spital, pentru investigaţii medicale de specialitate. Cel mai grav rănit a fost şoferul Loganului, încarcerat.
 
Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.


 
Puţin mai târziu, o maşină a căzut de pe o pasarelă, în port, la Poarta 6, peste liniile de cale ferată, mai exact pe podul rutier dintre staţia CFR MOL5 şi poarta de acces numărul 7. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu echipa operativă, s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că un autocamion nu a acordat prioritate unui autoturism, lovindu-l cu partea dreaptă a capului tractor, rezultând schimbarea bruscă a direcţiei de mers şi lovirea parapetului podului pe partea dreaptă, apoi căderea autoturismului de pe podul rutier pe o linie curentă de cale ferată, de la o înălţime de şase metri. În cădere, autoturismul a rupt şi firul de înaltă tensiune, fără a se înregistra alte evenimente, rămânând în poziţia răsturnată pe plafon. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei autoturismului şi vătămarea corporală uşoară a unui minor, pasager al autoturismului.
 
Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru investigaţii de specialitate. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul DRAGER, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


 




Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peste 1 600 de amenzi aplicate de polițiști în cadrul acțiunii ROADPOL

22 Apr 2024 345

Surpriză în timpul unui control al polițiștilor IPJ Constanța! Ce au constatat la verificarea unui autoturism oprit în trafic

21 Apr 2024 517

IPJ Constanța Operațiunea „Speed marathon”. Peste 260 de amenzi aplicate în județul Constanța (FOTO)

20 Apr 2024 524

IPJ Constanța În nici 24 de ore, accidente cu șoferi băuți sau drogați

16 Apr 2024 480

Știri Constanța Weekend de foc pentru pompierii ISU Dobrogea

15 Apr 2024 470

Razie în muncipiul Constanța. S-au întocmit dosare penale

14 Apr 2024 748

​Acțiune a polițiștilor rutieri, la Constanța! S-a lăsat cu amenzi (FOTO)

18 Mar 2024 657

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța. A „curs” cu amenzi

17 Mar 2024 777

Acțiune în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia pentru depistarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză (FOTO)

10 Mar 2024 628

Acțiuni ale polițiștilor în Mangalia și Constanța. Au fost aplicate sancțiuni

09 Mar 2024 688

Peste 100 de misiuni executate de pompierii din Constanța în week-end

04 Mar 2024 446

LIVE VIDEO Militarii decedați în dublul accident aviatic din apropiere de Cogealac, comemorați la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 2071

Se împlinesc doi ani de la dublul accident aviatic din județul Constanța! Opt militari au murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 2065

UPDATE Accident rutier în localitatea Cumpăna, județul Constanța. O persoană, rănită

29 Feb 2024 832

Trei accidente au avut loc în ultimele 24 de ore în județul Constanța

29 Feb 2024 716