„Dumnezeu să te ierte, suflet blând!“ Motociclistul Leonard Elvis Ţuţuianu, condus pe ultimul drum, printre lacrimi de durere (galerie foto)

Leonard Elvis Ţuţuianu a fost înmormântat ieri, la ora 15.00. Prietenii anunţaseră că se vor strânge, marţi seară, pentru priveghi, la Biserica Buna Vestire din cartierul Coiciu, pentru ca apoi să îl poată conduce pe ultimul drum.

Leonard Elvis şi-a găsit sfârşitul luni seară, sub roţile unui autoturism. Din câte se pare, tânărul de 26 de ani era pasionat de motoare, însă acest hobby l-a ucis.

Vestea tragică s-a răspândit repede în rândurile cunoscuţilor. Astfel, pe pagina de Facebook a tânărului au fost postate multe mesaje de condoleanţe. Cristina Lucica Manole i-a dedicat o strofă tristă de adio: „Este ultimul tău drum, te-am pierdut / Amintirea se aşterne-n trecut / Ieri erai un suflet nevinovat / Astăzi îngerii din cer te-au luat! Dumnezeu să te ierte, suflet blând!“

„În aceste clipe de adâncă tristeţe, este foarte greu să găseşti cuvintele, căci nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Condoleanţe familiei îndoliate!“, spune Duţu Iuliana Chiriţă, în postarea sa de despărţire.

„Leule, nu o să te uit niciodată! Nu ai vrut să mă asculţi, ţi-am zis sâmbătă, când ne-am întâlnit, să ai grijă, să nu mergi tare! Şi ce mi-ai spus? Că nu o să aud niciodată de tine că păţeşti ceva! Şi acum, Leule??? Şi da, te cert!!! Mie nu îmi vine să cred, de ce tu? De ceeee? Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai grijă de noi de acolo, de sus!“, spune Naidin, într-un ultim mesaj emoţionant.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

George

26 Nov, 2014 02:22

Stii mereu sunt oameni care comentează la adresa noastra voi care va e frica sa mergeti pe trotuar ramaneti in casa nu mai vorbiti prosti atat ca a primit ce a cautat oameni buni ii ia dumnezeu la el ptr ca si lui îi oameni de milioane si Robert daca nuiti convine tara mutate de aici mergi in alta parte frate nu mai posta aiureli da ca maine poti muri u sa stii

Robert

08 Sep, 2014 10:37

Dumnezeu sa-l ierte, dar a primit ce a meritat. Locuiesc in zona si am trecut de multe ori pe strada Soveja in drum spre casa si am vazut ce fac motociclistii pe acolo. Am copil mic si de nenumarate ori a trebuit sa-l calmez pentru ca un descreierat pe doua roti a trecut pe langa noi cu motorul turat la maxim. Era doar o chestiune de timp pana se va ajunge si la asa ceva. Era inevitabil. Din pacate din cauza unor astfel de descreierati, care nimic macar instinctul de conservare nu-l mai au, mor si oameni nevinovati care au ghinionul sa fie pe acolo cand un astfel de cretin care se crede mare pilot de curse si confunda drumul public cu o pista de incercari trece pe acolo. Bine ca mai functioneaza selectia naturala si ca nu au mai murit si altii nevinovati, bine ca dupa acest eveniment gasca teribilista a plecat de acolo si pot circula in siguranta pe trotuar. As vrea sa spun ca imi pare rau dar nu pot, a gasit ce a cautat.

Articole asemanatoare

Motociclist mort pe strada Soveja din Constanţa Ce spune raportul medico-legal în cazul lui Leonard Elvis Ţuţuianu

05 Sep 2014 3699

Motociclist din Constanţa mort în accident rutier Leonard Elvis Ţuţuianu, condus, astăzi, pe ultimul drum

03 Sep 2014 4422

„Of, Doamne! Cum ne iei la Tine prietenul aşa devreme!“ Motociclistul Leonard Elvis Ţuţuianu, din Constanţa, mort într-o tragedie rutieră (galerie foto)

03 Sep 2014 5179

Sfârşitul fulgerător al motociclistului din Constanţa Leonard Elvis Ţuţuianu îşi schimbase, ieri, poza de profil

02 Sep 2014 4801

Moartea cumplită a motociclistului Leonard Elvis Ţuţuianu, din Constanţa

02 Sep 2014 7444

Accident, la intersecţia Chiliei cu Soveja, în Constanţa. Coliziune între un motor şi un autoturism. Motociclistul mort

02 Sep 2014 5361