Florin Munteanu, audiat la sfârşitul zilei Fetele din dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni" puţeau de-ţi pierea tot cheful

2_Munteanu_Florin_Munteanu.jpgFlorin Munteanu, directorul radiourilor constănţene Sky şi Doina, a dat declaraţii în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni", cauză în care afaceristul constănţean are calitatea de martor. Contactat telefonic, Florin Munteanu ne-a declarat că audierile din data de 2 iunie au decurs „normal", însă nu poate da mai multe detalii. Cu toate acestea, conform unor surse apropiate cazului, Munteanu le-a spus magistraţilor Tribunalului Ialomiţa, instanţă care judecă litigiul, care este tipul relaţiei dintre el şi Cornel Relu Costan, patronul Diva Models Constanţa, unul dintre inculpaţi: „pur instituţionalizată".

Pe data de 2 iunie, judecătorii Tribunalului Ialomiţa au continuat audierile în mega dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni", unde Cornel Relu Costan, patronul Diva Models Constanţa, Ion Tămârjan, şeful agenţiei de modeling Star Models, Ştefan Radu Nicola şi Gabriel Alexandru Voicu sunt judecaţi sub aspectul săvârşirii de trafic de persoane. Printre cei opt martori audiaţi de magistraţi s-a numărat şi Florin Munteanu, directorul radiourilor Sky şi Doina. Şedinţa a început la ora 10.00, însă Florin Munteanu a fost chemat la bară aproape de ora 19.00. Munteanu a fost singurul bărbat audiat joi de instanţă în acest dosar, restul fiind şapte fete, dintre care două aveau legătură directă cu speţa. Dintre acestea, una a fost asistenta unui doctor care ar fi întreţinut relaţii sexuale o fată din dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni". Trebuie făcută precizarea că, în timpul audierilor de pe data de 2 iunie, instanţa de judecată nu a lăsat să se înţeleagă faptul că Florin Munteanu ar fi avut raporturi sexuale cu vreo tânără reprezentată de cele două agenţii de modeling. Foarte interesant, potrivit procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa, medicul în cauză ar fi „cel mai probabil, Epurescu Alexandru".

Avansuri sexuale

„Deşi colabora cu agenţia lui încă din anul 2004, inculpatul Tămârjan Ion Valeriu a început să-i facă avansuri sexuale minorei Dincă Ana Maria abia în anul 2007, la un eveniment organizat în Constanţa împreună cu inculpatul Costan Relu Cornel. De fapt, ambii inculpaţi - descrişi de martoră drept prieteni, colaboratori atunci - i-au făcut atunci avansuri sexuale. Ca să promoveze în cariera de model trebuia să înveţe să facă compromisuri, a fost sfatul / îndemnul pe care i l-a adresat inculpatul Tămârjan Ion Valeriu, cel care i-a făcut cunoştinţă cu Negoiţă Robert Sorin, unul dintre bărbaţii cu care a întreţinut de mai multe ori acte sexuale plătite în perioada 2008 - 2009. Inculpatul a ştiut încă de la începutul colaborării lor că părinţii victimei erau despărţiţi, că ea fusese încredinţată spre creştere şi educare mamei. În vara anului 2008, când avea încă 17 ani, a câştigat titlul de Miss Model la concursul de frumuseţe Miss Liceu organizat de agenţia Star Models în Slobozia. Inculpatul i-a spus că premiul era o şedinţă foto la Viena care ar fi ajutat-o mult în carieră. Discuţiile ulterioare au făcut-o să înţeleagă în mare parte despre ce se întâmpla în realitate la Viena, dar cu toate acestea a acceptat să meargă. În acea perioadă a întreţinut acte sexuale plătite cu un medic stomatolog - cel mai probabil Epurescu Alexandru dar şi cu un prieten de-al lui Rasitzaimoglu Muammer Tahir. Au plecat la Viena în luna august 2008, împreună cu Vâlcu Maria Diana, cea care a şi rămas să lucreze în clubul Babylon, să facă bani. Inculpatul i-a propus explicit să practice prostituţia în club într-o discuţie pe drumul de întoarcere în România, după ce participase la şedinţa foto promisă. A înţeles că putea câştiga astfel mulţi bani, în jur de 1000 euro/noapte. Dacă recrutarea s-a produs în timp ce era minoră, exploatarea efectivă a victimei s-a produs după ce împlinise vârsta majoratului, în luna noiembrie 2008, când victima i-a comunicat inculpatului intenţia sa de a ajunge în clubul Babylon", se mai arată în rechizitoriul procurorilor ialomiţeni.

„ (...) Nu a mirosit la început... Ea a mirosit la sfârşit..."

Un alt aspect care nu trebuie omis este acela că, tot potrivit DIICOT, mai în glumă, mai în serios, afaceristul constănţean Cătălin Trandafir recunoaşte că nu este el cel mai bun medic. Conform rechizitoriului, Cătălin Trandafir a avut o discuţie telefonică, la data de 06.05.2008, ora 19:37:06, cu patronul Diva Models Constanţa, Cornel Relu Costan, în care îi spune că una dintre fete mirosea atât de urât încât i-a pierit tot cheful.

„CRC 2: - Tu îmi spui destinaţiile unde ai un program să mergi... Că e în deltă sau că e unde e... Îmi spui şi io o pregătesc...

C: - OK.

CRC 2: - Da.

C:- Pregăteşti tot căzături...

CRC 2:- Hai, hai! Că a fost bine...

C:- Băi, vreau să-ţi spun un lucru! Într-adevăr asta.... Dana... Cum o cheamă? Dana, da?

CRC 2:- Da.

C:- Într-adevăr, Dana a fost... Da. Nimic de zis... Da. Şi aialaltă n-ar fi fost rea. Singura problemă era că... Aia are o problemă. Miroase... Şi vreau să-ţi spun că io dacă am apucat s-o f.. p-aia prima sau mai bine zis... Dacă am apucat să-mi bag p..a în aia...prima şi am văzut că miroase, mi-a pierit tot chefu'. Mi-am băgat p..a în gura lor. Deşi, asta săraca...Dana n-avea nicio vină, că ea...Na...Ea... Ce să zic? Era totul OK cu ea, dar asta e, că ştii cum se-ntâmplă...

CRC 2:- Îhî!

C:- Nici aia nu ştiu dacă în final... Io nu pot să cred că în halu' în care mirosea, că nu a mirosit la început... Ea a mirosit la sfârşit...

CRC 2:- Îhî!

C:- Înţelegi? Care... Nu ştiu ce să-ţi spun, na... Nu sunt io cel mai bun doctor, dar oricum... E deranjant, îţi dai seama, na... Ştii şi tu cum e... Ce dracu'... Şi m-am... Sincer, pe mine m-a deranjat faptul că mirosea... Şi dacă mi-a pierit tot chefu'... Le-am lăsat în p..a mea în pace... Numai...

CRC 2:- Îhî, îhî!

C:- Nu m-a mai pasionat...

CRC 2:- Da, da' asta e....

C:- Asta e exact cum îţi spun... Dana e OK.

CRC 2:- O.K.

C:- Exceptând faptu' că este sărăntoacă, că e proastă ea aşa de felu' ei şi că vorbeşte mult ca vaca... Aia e altă poveste... Ă... (...)", conform rechizitoriului.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Valler

05 Jun, 2011 21:04

Hahahaa!!!! Prostituatele puteau!!! Ba afaceristii astia de constanta "e" pretentiosi rau!!! Ma intreb cum o arata porcu asta care zic ca puteau alea, ca si el dupa limbaj pare cam imputit!!!!

Articole asemanatoare

Rechizitoriu pentru cunoscutul bancher Gheţea Radu Graţian! Trimis în judecată, la Constanța, pentru ucidere din culpă! (VIDEO+DOCUMENT)

24 Mar 2024 824

Monica Macovei, fost ministru al Justiției, accident la Mangalia! Latura civilă, amânată pentru aprilie 2024 (VIDEO)

12 Mar 2024 710

Judecători amenințați la Constanța! „Este ca și cum Irod l-ar acuza pe pruncul Iisus cu privire la propriile lui crime!“ (RECHIZITORIU)

11 Mar 2024 900

Ce spune avocatul Adrian Cuculis Crimă într-un hotel din Mangalia! Se cere schimbarea încadrării juridice

11 Mar 2024 1568

Bărbatul acuzat că ar fi agresat măicuțele de la mănăstirea Sfânta Maria, din Techirghiol, cere să fie pus în libertate!

19 Feb 2024 775

Premieră Condamnare în primul și singurul dosar de Cyberbullying din Constanța! Decizia, atacată la instanța superioară (RECHIZITORIU)

15 Feb 2024 867

Polițiștii din Constanța au găsit două kilograme de Cannabis într-o geantă abandonată pe stradă de un cetățean speriat! (RECHIZITORIU)

07 Feb 2024 1024

Fost ministru al Justiției, Monica Macovei trimisă în judecată, la Mangalia! Primul termen, marți, 16 ianuarie 2024 (DOCUMENT)

13 Jan 2024 861

Justiție Constanța Începe procesul lui Matei Vlad Pascu, șoferul implicat în tragedia de la 2 Mai (RECHIZITORIU)

11 Dec 2023 1984

DNA l-a trimis în judecată pe Cezar Costin Stancu, fost vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie! Dosarul, amânat pentru la anul (RECHIZITORIU)

23 Nov 2023 728

Omor calificat la Tulcea! Rechizitoriu demn de filmele cu detectivi. Sentință definitivă la Constanța. Daune reduse la jumătate

14 Nov 2023 2394

Judecătoria Mangalia îi prelungeşte dreptul de circulaţie Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției (DOCUMENT)

31 Oct 2023 791

Județul Timiș Persoană arestată preventiv pentru trafic de migranți

27 Oct 2023 638

Începe judecata în Dosarul Revoluției! (MINUTĂ+RECHIZITORIU)

25 Oct 2023 1249

Cezar Costin Stancu, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie, trimis în judecată de DNA. Azi, primul termen (RECHIZITORIU)

25 Oct 2023 1084