Gaşca lui Zoro de Constanţa, „de-a v-aţi ascunselea“ cu poliţiştii

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa l-au depistat, luni, pe Suliman Ismail Serdal, de 29 de ani, din Constanţa, pe numele căruia Tribunalul Constanţa a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
În momentul în care i-a observat pe oamenii legii apropiindu-se de imobilul în care locuieşte fără forme legale, inculpatul a fugit pe străzile din apropiere, în direcţia Pieţei Tomis III, cu intenţia de a se sustrage punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Poliţiştii au procedat la urmărirea celui în cauză în zona cartierului de locuinţe sociale de pe strada Umanităţii, reuşind imobilizarea sa în zona intersecţiei bulevardelor Tomis cu Soveja.
 
În cadrul aceleiaşi acţiuni, au fost depistaţi şi Zoro Ghenciu, de 28 de ani, şi Beinur Ali, de 29 de ani, ambii din Constanţa, pe numele cărora Tribunalul Constanţa a emis, de asemenea, mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, primul fiind cercetat pentru furt calificat şi cel de-al doilea, pentru tăinuire.
 
Amintim că, potrivit anchetatorilor, cei trei sunt bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă. Fapta ar fi avut loc la data de 19 martie, pe strada Oleg Danovski din municipiul Constanţa. Aceştia ar fi pătruns în locuinţa situată la parter prin forţarea unui geam şi ar fi sustras 25 de grame de aur, un laptop şi o tabletă, în valoare de 8.600 de lei, prejudiciul fiind recuperat doar în parte de poliţiştii constănţeni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Condamnat pentru trafic de minori Zoro vrea să fie eliberat condiţionat

19 Sep 2016 1543

Face parte din "banda" lui Zoro de Constanţa Ismail Suliman vrea în libertate

12 May 2015 1993

Zoro de Constanţa şi gaşca lui, încarceraţi după o urmărire ca în filme

31 Mar 2015 1792

Zoro Ghenciu, Ismail Suliman şi Beinur Ali Plasaţi în arest la domiciliu şi sub control judiciar pentru furt de aur dintr-o locuinţă din Constanţa

27 Mar 2015 2075

Arest la domiciliu şi control judiciar, pentru trei tineri cercetaţi pentru furt din locuinţă

26 Mar 2015 1724

Buletin de presă IPJ - 25.03.2015

25 Mar 2015 1300