În vizorul celei mai mari organizaţii internaţionale de cooperare a forţelor de poliţie Iată care sunt persoanele din Constanţa căutate de Interpol (galerie foto)

Interpol - International Criminal Police Organization - este cea mai mare organizaţie de cooperare a forțelor de poliție din lume. Instituţia a fost creată în 1923 şi numără 190 de state membre. Organizația, cu sediul în Lyon, Franţa, are rolul de a lupta împotriva crimelor şi a infracţiunilor cu ajutorul echipamentului de ultimă generaţie.

Patru minori din Constanţa raportaţi dispăruţi, căutaţi de Interpol

Site-ul Interpolului arată că patru minori din Constanţa au fost raportaţi dispăruţi şi sunt căutaţi în prezent. Astfel, Mert Ibram, în vârstă de 15 ani, din Medgidia, a fost raportat dispărut la data de 21 septembrie 2013, din municipiul Constanţa. Ca semnalmente, acesta are o înălţime de 1.59 m, greutate de 49 kg, păr şi ochi negri. Provenind tot din Medgidia, la data de 27 august 2013, Erkal Mursel, de 13 ani, a fost dat dispărut din Constanţa. Acesta avea, în momentul dispariţiei, o înălţime de 1.42 m, 49 kg, păr şaten, ochi căprui. Orhan Mustafa, de 13 ani, din localitatea Costineşti, cu o înălţime de 1,50 m, greutate de 45 kg, păr negru şi ochi verzi, este, de asemenea, căutat de Interpol, fiind raportat dispărut la data de 4 aprilie, din Constanţa. Ca semne caracteristice, site-ul organizaţiei notează că minorul avea părul vopsit în nuanţe de negru şi şaten, iar pe braţul drept avea un tatuaj. Un alt minor, Bogdan Popa, de 13 ani, din Constanţa, a cărui dispariţie a fost anunţată la data de 22 martie 2013, apare pe site-ul Interpolului. Acesta avea, în momentul dispariţiei, o înălţime de 1,50 m, o greutate 70 kg, păr negru, ochi căprui.
Cei care pot furniza orice fel de informaţii cu privire la aceste persoane sunt rugaţi să anunţe cel mai apropiat post de poliţie.

Căutaţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni

Printre persoanele căutate la nivel internaţional, se regăsesc şi şase constănţeni care ar fi săvârşit diferite infracţiuni.
Vergil Hampu, de 27 de ani, din Mangalia este căutat, potrivit site-ului organizaţiei, pentru înşelăciune şi spălare de bani. Florin Cosmin Mangu are 21 de ani, este din Constanţa, are o înălţime de 1,82 m, 54 kg, ochi căprui, fiind căutat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de aderare la un grup infracțional organizat și efectuare de operațiuni financiare frauduloase. Interpolul mai informează că Mihai Ghiaţă, de 28 de ani, din municipiul Constanţa, este căutat sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni, cum ar fi: falsificarea de mijloace electronice de plată, operațiuni financiare ilegale, apartenenţa la un grup infracţional organizat, acces ilegal la sisteme informatice pentru a obţine date, deţinere de echipamente ilegale, falsificare de mijloace electronice de plată, falsificare informatică. Un alt constănţean căutat de Interpol este Arhan Sali, de 24 de ani, din municipiul Medgidia. Acesta are 1,70 m, 80 kg, păr şaten, ochi căprui şi este căutat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri şi crimă organizată. Givan Iusein, de 44 de ani, din municipiul Constanţa, este căutat pentru omor deosebit de grav şi are naţionalitate română şi canadiană. Cel de-al şaselea constănţean care a ajuns pe site-ul Interpolului este Marcel Iordache, de 58 de ani, din localitatea Bărăganu, judeţul Constanţa, acesta fiind căutat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.