Sinucideri în lanţ Încă o tânără a decis să-şi pună capăt zilelor (galerie foto)

Noi cazuri completează lista neagră a sinuciderilor din ultima vreme. În acest weekend, o tânără de numai 22 de ani, din Cumpăna, s-a gândit să-şi încheie socotelile cu viaţa, spânzurându-se în podul casei bunicilor. Fratele ei a fost cel care a găsit-o şi a anunţat autorităţile. A fost însă prea târziu. Apropiaţii spun că tânăra nu a lăsat niciodată impresia că vrea să renunţe la viaţă. Şi totuşi, Georgiana, căci aşa o chema, a mers la bunici, pentru a-și pune capăt zilelor. Medicii de la Ambulanţă, sosiţi la faţa locului, au încercat să o resusciteze, însă nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Unii vecini cred că de vină ar fi prietenul fetei, cu care aceasta s-ar fi certat, alţii se abţin de la a sugera motive. Cert este că moartea ei i-a lăsat pe toţi cei apropiaţi şocaţi, căci nu a lăsat niciun bilet. Georgiana era make-up artist, iar cunoscuţii afirmă că era o fire extrem de veselă şi de aceea nu îi înţeleg gestul. Pe pagina ei de Facebook, prietenii nu contenesc să posteze mesaje de condoleanţe: „Păcat că te-ai stins atât de devreme. Chiar dacă te-am cunoscut foarte puţin, îmi pare rău că n-ai putut trece peste momentele dificile. Ai fost o fată deosebită, frumoasă, nu meritai asta“; „Dumnezeu să te ierte, Geo! Regret din toată inima că nu am vorbit mai mult cu tine și că nu te-am făcut să înţelegi că viaţa te încearcă mereu și nimic nu trebuie să te oprească în loc. Păcat!“.

Tot în acest weekend, doar că la Găeşti, judeţul Dâmboviţa, o femeie în vârstă de 50 de ani și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 4 al blocului în care locuia, după ce i-a fost schimbat locul de muncă, fapt care i-a provocat o depresie majoră. De asemenea, un bărbat de 48 de ani, din Timişoara, a murit după ce s-a aruncat în gol de pe bloc, sub privirile pompierilor care tocmai ajunseseră la locul unde timişoreanul ameninţa că se sinucide. La sfârșitul lunii trecute, un scafandru militar, de 26 de ani, din Mangalia, și-a luat viaţa, după o depresie în dragoste, a urmat apoi sinuciderea adolescentei de 16 ani, din Medgidia, care spunea că s-a săturat de sărăcie, iar joi, o fată de doar 13 ani, din Izvoru Mare, și-a pus ștreangul de gât. Din fericire, adolescenta a fost salvată la timp.
 
Sursa foto: Facebook
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gest extrem al unui bărbat din Cumpăna. Cum și-a luat viața

07 Nov 2020 3825

Sinucidere sau crimă. Polițiștii și procurorii investighează cazul bărbatului găsit înjunghiat la Cumpăna. Cadavrul dus la necropsie

12 Feb 2018 3606

O femeie din Cumpăna a încercat să se sinucidă. Ea și-a tăiat venele

10 Jun 2015 2354

Sinuciderile în rândul tinerilor din Constanţa nu contenesc O fată de 22 de ani s-a spânzurat, la Cumpăna

06 Jun 2015 4875