Începe judecata lui Dănuţ Căpăţînă, managerul Spitalului Judeţean Constanţa (rechizitoriu)

Începe judecata lui Dănuţ Căpăţînă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Primul termen a fost stabilit pentru data de 24 martie. Şeful celei mai mari unităţi sanitare din Dobrogea este acuzat de tentativă la infracţiunea de abuz în serviciu asimilată infracţiunilor de corupţie, cu consecinţe deosebit de grave.

Dănuţ Căpăţînă a fost deferit Justiţiei de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie alături de: Mihai Corneliu Stănculescu, şef al Serviciului Achiziţii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, de Micu Renato Cristea, angajat în cadrul SC Agrodec SRL Techirghiol şi prestator de servicii de administrare în domeniul sanitar către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Violeta Androne, director financiar-contabil în cadrul Spitalului Judeţean, Gheorghe Antohi, angajat al spitalului, Carmela Endora Gherghina, fost consilier juridic, şi Marioara Furnică, economist în cadrul Serviciului Achiziţii al spitalului.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Constanţa.

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Dănuţ Căpăţînă, managerul Spitalului Judeţean Constanţa (document) 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Cristina

20 Feb, 2015 21:17

Ma rog la Dumnezeu sa nu mai am parte de nenorocit ul acela de spital , spagari nenorociti.......de unde sa va dam mai ca noi suntem tarani si trăim vai mama noastră nu avem ideie cum sa scrim miliarde.Fanaticilor STOP nu sunteți constiienti ca DNA este pe voi..Ne scoteati ochii cu doua caiete......Voi PSD sa ajungeti ca partidul lui Chesoi...

vadana anton

20 Feb, 2015 18:18

m ai bine m ai tarziu decat niciodata.TUpeul ,aroganta se plareste

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.