IPJ Constanţa organizează concursuri pentru trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, pe bulevardul Mamaia numărul 106, organizează concurs pentru ocuparea unui post de ofiţer principal II (criminalist), specialitatea Criminalistic, la Serviciul Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, prevăzut în statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale.

Pot participa la concurs candidaţii care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:

- sunt declaraţi „apt“ din punct de vedere psihologic pentru corpul ofiţerilor de poliţie;
- studiile superioare absolvite corespund cerinţelor postului, respectiv studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă, într-unul dintre următoarele domenii: ştiinţe juridice, ştiinţe socio-umane, informaţii şi ordine publică, ştiinţe administrative / ciclul I de studii universitare în sistem Bologna într-unul dintre domeniile fundamentale - ştiinţe juridice sau ştiinţe sociale;
- nu se află sub efectul unei sancţiuni disciplinare;
- nu sunt puşi la dispoziţie ori suspendaţi din funcţie în condiţiile art. 65 din Legea nr. 360/2002, cu modificările şi completările ulterioare;
- să aibă vechime în corpul din care provin de minimum doi ani, la data înscrierii la concurs.
 
Concursul va avea loc în municipiul Constanţa, la data de 19 martie, şi va consta în desfăşurarea următoarelor probe, în următoarea ordine: test scris şi interviu pentru departajare (doar în cazul în care este necesară departajarea candidaţilor care au obţinut aceleaşi note la testul scris şi nu au putut fi distanţaţi în clasament prin aplicarea celorlalte criterii prevăzute de Ordinul MAI nr. 665/2008).

Post de ofiţer principal II specialitatea Criminalistic IT, la Serviciul Criminalistic

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unui post de ofiţer principal II specialitatea Criminalistic IT, la Serviciul Criminalistic din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, prevăzut în statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale.
 
Concursul va avea loc în municipiul Constanţa la data de 19 martie şi va consta în desfăşurarea următoarelor probe: test scris; interviu pentru departajare (doar în cazul în care este necesară departajarea candidaţilor care au obţinut aceleaşi note la testul scris şi nu au putut fi distanţaţi în clasament prin aplicarea celorlalte criterii prevăzute de Ordinul MAI nr. 665/2008).

Ofiţer de poliţie specialitatea Investigarea criminalităţii economice

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unui post de ofiţer de poliţie specialitatea Investigarea criminalităţii economice, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, prevăzut în statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, după cum urmează: ofiţer I la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Biroul de Investigare a Criminalităţii Economice Mangalia.
 
Concursul va avea loc în municipiul Constanţa, la data de 19 martie, şi va consta în desfăşurarea următoarelor probe: test scris; interviu pentru departajare (doar în cazul în care este necesară departajarea candidaţilor care au obţinut aceleaşi note la testul scris şi nu au putut fi distanţaţi în clasament prin aplicarea celorlalte criterii prevăzute de Ordinul MAI nr. 665/2008).

Ofiţer specialist II specialitatea Inginer comunicaţii, la Serviciul Comunicații și Informatică

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unui post de ofiţer specialist II specialitatea Inginer comunicații la Serviciul Comunicații și Informatică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, prevăzut în statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale.
 
Concursul va avea loc în municipiul Constanţa la data de 19 martie.

Ofiţer de poliţie specialitatea Investigaţii criminale

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unor posturi de ofiţer de poliţie, specialitatea Investigații criminale, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, prevăzute în statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale.
 
Concursul va avea loc în municipiul Constanţa la data de 19 martie.

Posturi de ofiţer de poliţie specialitatea Poliţie transporturi, la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa

Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, organizează concurs pentru ocuparea unor posturi de ofiţer de poliţie specialitatea Poliţie transporturi, la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa, prevăzute în statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, astfel:
- Ofiţer I - Biroul de Investigare a Criminalităţii Economice;
- Ofiţer IV - Biroul de Investigare a Criminalităţii Economice;
- Ofiţer principal II - Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa;
- Ofiţer I - Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa;
- Ofiţer IV - Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi;
- Ofiţer IV - Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Ialomiţa.
 
Concursul va avea loc în municipiul Constanţa la data de 19 martie.

Posturi de ofiţer de poliţie specialitatea Ordine publică

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unor posturi de ofiţer de poliţie specialitatea Ordine publică, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, prevăzute în statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, astfel:
- Ofiţer principal I - Ordine publică la Poliţia oraşului Hârşova
- Ofiţer principal III la Secţia 1 Poliţie Rurală Constanţa a Poliţiei municipiului Constanţa
- Ofiţer principal III la Secţia 1 Poliţie Rurală Constanţa a Poliţiei municipiului Constanţa.
 
Concursul va avea loc în municipiul Constanţa la data de 19 martie.

Ofiţer de poliţie specialitatea Poliţie rutieră

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unor posturi de ofiţer de poliţie specialitatea Poliţie rutieră, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, prevăzute în statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale:
- Ofiţer principal I la Biroul Accidente din cadrul Serviciului Rutier;
- Ofiţer principal II la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier.
 
Concursul va avea loc în municipiul Constanţa la data de 19 martie.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Activități preventive ale polițiștilor în grădinițe, școli și licee

23 Apr 2024 156

În Constanța Bărbat cercetat pentru trafic de droguri de mare risc (FOTO)

23 Apr 2024 313

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 336

Au început să dispară stâlpișorii din Peninsula Constanța! Procesul cu Poliția pe aviz, ajuns la Curtea de Apel (FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 398

IPJ Constanța Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști

23 Apr 2024 238

IPJ Constanța Lecții de educație rutieră, susținută de polițiști elevilor din Mangalia

23 Apr 2024 216

Șofer fără permis depistat în trafic în satul Dunărea, județul Constanța! Suspectul, reținut

23 Apr 2024 308

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 723

IPJ Constanța Pentru bărbatul implicat în scandalul de la Eforie Nord, Judecătoria Constanța a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile

22 Apr 2024 460

Peste 1 600 de amenzi aplicate de polițiști în cadrul acțiunii ROADPOL

22 Apr 2024 327

Județul Constanța Urmărire ca în filme, în Mihail Kogălniceanu - A condus fără permis, a fugit de poliție, a abandonat autoturismul, a fost prins și încarcerat pentru 24 de ore

22 Apr 2024 686

Știri Constanța Depistat în trafic pe DN 39, în comuna Agigea, conducând un autoturism neînmatriculat

21 Apr 2024 568

Tânăr cu comportament suspect, depistat în Gara CFR Constanța! Ce au găsit polițiștii asupra bărbatului

21 Apr 2024 431

Surpriză în timpul unui control al polițiștilor IPJ Constanța! Ce au constatat la verificarea unui autoturism oprit în trafic

21 Apr 2024 496

Un șofer a reclamat la poliție că a fost implicat într-o tamponare pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Incredibil ce au constatat polițiștii

21 Apr 2024 709