Jandarmi şi focuri de armă Scandal cu Niţoi în Vama Veche

pistol_1.jpgPoliţiştii din Limanu şi luptătorii Grupării de Jandarmi Mobile Tomis au fost nevoiţi să intervină, sâmbătă dimineaţa, pentru aplanarea unui scandal cu focuri de armă, izbucnit în Vama Veche, în care a fost implicat bucureşteanul Costin Niţoi.

Conform anchetatorilor, oamenii legii au fost sesizaţi, încă de la ora 6.00, prin sistemul 112, cu privire la faptul că, pe plaja din Vama Veche, s-a tras cu un pistol cu bile. Echipa de intervenţie alcătuită de poliţişti şi luptătorii Grupării de Jandarmi s-a deplasat la faţa locului.

 pistol_2.jpg

Aici, l-au identificat pe Doru Ţîrcovnicu, din Mangalia, administratorul unei terase din Vama Veche, individul deţinând permis de armă neletală. În urma verificărilor, s-a stabilit că scandalul a izbucnit după ce bucureşteanul Costin Niţoi, de 37 de ani, împreună cu alte trei persoane, au luat o bancă din lemn de pe terasa lui Ţîrcovnicu, având intenţia de a o duce pe plajă. „Întrucât persoanele în cauză au fost observate şi admonestate de administratorul terasei, între aceştia a avut loc un schimb de replici, iar cel din urmă a folosit pistolul, trăgând un foc de avertisment în plan vertical, fără ca nimeni să fie rănit", au declarat autorităţile. Cazul se află în atenţia anchetatorilor din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.