La rând stau politicieniiPreşedintele Fashion TV România, audiat în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni"

prostituate-CostanRelu005.jpgÎn rechizitoriul procurorilor de la DIICOT Ialomiţa apare numele deputatului social-democrat Robert Negoiţă, dar şi al lui Nuredin Beinur, Emanuel Corneliu Dobrănăuţeanu, unul dintre asociaţii SC Murfatlar România SA, Cătălin Trandafir, şeful SC United Shipping Agency SRL, „Gabi", viceprimarul oraşului Constanţa", Florin Munteanu, directorul posturilor de radio Sky şi Doina

Înregistrat pe rolul Tribunalului Ialomiţa la data de 4.11.2010, cu numărul unic 5512/98/2010, dosarul în care Cornel Relu Costan, patronul Diva Models Constanţa, Ion Tămârjan, şeful agenţiei de modeling Star Models, Ştefan Radu Nicola, dar şi Gabriel Alexandru Voicu sunt judecaţi sub aspectul săvârşirii de trafic de persoane, pare să stârnească, din nou, interesul publicului larg. Astfel, după o serie aproape interminabilă de amânări, timp în care martorele din dosar au spus ce au ştiut în legătură cu acest subiect, judecătorii Tribunalului Ialomiţa îl vor avea în faţă, cât de curând, pe Ion Mirea, preşedintele Fashion TV România, potrivit unor surse avocăţeşti. Tot conform acestora, după audierea şefului Fashion TV România, la bară vor merge personalităţile din lumea politică implicate în dosar, care ar fi beneficiat de serviciile sexuale ale manechinelor.

Procurorii Direcţiei de Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa arată că martorul Ion Mirea, preşedinte al SC Fashion TV România, îi cunoaşte inculpaţii Cornel Relu Costan şi Ion Tămârjan, cu care a şi colaborat în trecut. „Inculpaţii s-au cunoscut de altfel la evenimentele organizate de grupul său de firme, au colaborat o perioadă, ba chiar s-au folosit fără acordul lor de brandul Fashion TV pentru a-şi promova propriile evenimente, motiv pentru care s-a certat cu inculpatul Costan Relu Cornel la sfârşitul anului 2006. De fapt, cei doi inculpaţi s-au certat şi împăcat de mai multe ori în decursul anilor 2007 -2008. Postul Fashion TV difuzează clipuri publicitare pentru clubul Babylon, în baza unui contract încheiat în Austria de societatea mamă", conform rechizitoriului procurorilor DIICOT Ialomiţa.

A violat-o după care a îmbrăcat-o?

Anchetatorii mai arată că martora Alexandra Lavinia P. a început colaborarea cu agenţia Diva Models la vârsta de 16 ani (în anul 2004), odată cu Camelia T., colaborare ce a durat până în anul 2008. „A întreţinut atunci, o singură dată, acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel. În acelaşi an a fost constrânsă prin lovire să întreţină un act sexual cu Sorin Mărcuş, un bărbat pe care-l cunoscuse la un after party la Bucharest Fashion Week. Inculpatul Costan Relu Cornel îi spusese că nu mai avea asigurată cazarea în hotel şi trebuia să meargă cu Sorin Mărcuş acasă la acesta, unde să înnopteze. În zilele următoare a fost convinsă de Mirea Ion să nu reclame violul. A acceptat atunci să mai stea două săptămâni în Bucureşti, timp în care Sorin Mărcuş i-a cumpărat îmbrăcăminte şi o pereche de ochelari meniţi să acopere vânătaia de la unul din ochi produsă de una din loviturile pe care i-o aplicase. A explicat părinţilor acea vânătaie ca un accident produs în culisele evenimentului la care participase, o lovire a ei involuntară de către un alt model ce se schimba în culise", după cum arată şi procurorii ialomiţeni.

54 de martori din Constanţa

prostituate-robertnegoita.jpgDupă cum arătam şi în ediţiile trecute, în acest dosar cunoscut şi sub denumirea „Prostituate de lux pentru politicieni" mai există, pe lângă inculpaţii mai sus precizaţi, două părţi vătămate, una civilă şi 140 de martori, dintre care 54 sunt din Constanţa, 42 sunt din Ialomiţa, restul din Bucureşti, Călăraşi, Prahova, Ialomiţa, Bihor, Mureş, Bacău, Cluj, Argeş, Ilfov, Suceava, Timiş, Botoşani, Dolj, Gorj, Arad, Vaslui, Iaşi şi Teleorman. În rechizitoriul procurorilor de la DIICOT Ialomiţa apare numele deputatului social-democrat Robert Negoiţă, dar şi al lui Nuredin Beinur, Emanuel Corneliu Dobrănăuţeanu, unul dintre asociaţii SC Murfatlar România SA, Cătălin Trandafir, şeful SC United Shipping Agency SRL, „Gabi", viceprimarul oraşului Constanţa", Florin Munteanu, directorul posturilor de radio Sky şi Doina etc.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un restaurant din Vama Veche a pierdut la Tribunalul Constanța procesul cu primarul și consiliul local din Limanu

28 Mar 2024 472

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 469

Patru persoane arestate de Tribunalul Constanța, la cererea procurorilor DIICOT! (MINUTĂ)

28 Mar 2024 843

Primarul din Constanța, obligat să emită un nou certificat de urbanism pentru un teren de 8.000 de metri pătrați, din Mamaia. Fără mențiuni despre Dosarul Retrocedărilor! (MINUTA)

27 Mar 2024 611

„Voi candida și voi și câștiga Primăria Năvodari!“ Tribunalul Constanța a respins cererea lui Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, privind reabilitarea (MINUTĂ)

27 Mar 2024 3908

Tribunalul Constanța - Avizul pentru restricțiile din Peninsulă, emis după adoptarea Regulamentului pentru Zona Peninsulară! De ce râmân stâlpișorii în picioare (MOTIVARE)

27 Mar 2024 630

Arestare de ultim moment la Tribunalul Constanța!

27 Mar 2024 722

Scandal în localitatea Dropia, județul Constanța! Femeie amenințată de fostul concubin! Suspectul și-a agresat și fostul cumnat cu sapa

27 Mar 2024 369

IPJ Olt Percheziții

27 Mar 2024 255

Medicul „vedetelor“ Hussein Shamieh a ajuns la Tribunalul Constanța! Cere revocarea controlului judiciar (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 582

Tudor Hubati, adjunctul Zonei Libere Sulina, proces la Constanța cu inspectorii de integritate

27 Mar 2024 411

Femeie din Tulcea acuzată de viol asupra unui minor! Cazul ajunge la Constanța

27 Mar 2024 478

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 651

Justiție Constanța Florentina Țigmeanu, fostul director de la Școala „Gheorghe Țițeica” Constanța, va primi daune morale de 4.000 de euro!

26 Mar 2024 784

Avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, declarații în dosarul crimei din Mangalia! (VIDEO)

26 Mar 2024 484