Maurice Milea, din Medgidia, încătuşat Suspectat că şi-a omorât tatăl vitreg cu şurubelniţa

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Medgidia, este suspectat că şi-ar fi omorât tatăl vitreg. Incidentul a avut loc vineri seara, când cei doi s-ar fi luat la ceartă, spun anchetatorii, pe fondul consumului de alcool. La un moment dat, bărbatul a luat o şurubelniţă şi i-a înfipt-o victimei sub claviculă, după ce pensionarul l-ar fi atacat pe fiul vitreg cu un băţ.

Medicii de la Ambulanţă l-au transportat pe pensionarul în vârstă de 75 de ani la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, în stare de conştienţă. Peste noapte însă, starea victimei s-a înrăutăţit, iar sâmbătă dimineaţă medicii au constatat decesul.

Suspectul a fost audiat, sâmbătă după-amiază, de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, care a emis, sâmbătă seara, ordonanţă de reţinere pe numele suspectului, Maurice Milea.

Vecinii spun că certurile între cei doi erau la ordinea zilei şi erau provocate de consumul de alcool al bărbatului de 51 de ani. Mama sa naturală trăia cu cei doi în aceeaşi gospodărie. Ea este bolnavă, la pat, iar acum a rămas singură: bărbatul a murit, iar fiul va ajunge, cel mai probabil, la puşcărie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.