Medicul premiat pentru efectuarea primului transplant cardiac din ţară, arestat la domiciliul din Constanţa (rechizitoriu)

Decizie definitivă pentru Marius Militaru, medic primar şi şeful Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie cardiovasculară din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Doctorul a fost premiat pentru efectuarea primului transplant cardiac din România, iar în prezent este judecat de Tribunalul Constanţa pentru luare de mită.
 
Ieri, judecătoarea Valentina Boboc, din Curtea de Apel Constanţa, a înlocuit obligarea de a nu părăsi imobilul situat în Bucureşti, strada Dumitru Zosima nr. (...), sector 1, cu obligarea de a nu părăsi imobilul situat în Mamaia, bulevardul Mamaia nr. 542 (...), şi a înlocuit organul desemnat cu supravegherea din Poliţia Bucureşti în Poliţia Constanţa. Mai mult decât atât, medicului Marius Militaru i-a fost permis să părăsească domiciliul în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, între orele 9.00 şi 13.00, pentru a se deplasa la sediul unui spital privat din judeţ, pentru exercitarea profesiei de medic.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Marius Militaru, Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire (document) 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.