Mister în cazul morţii lui Marian Mezdrea Legiştii nu au stabilit de ce a sucombat tânărul într-un club de fiţe din Mamaia

Medicii legişti au efectuat necropsia trupului neînsufleţit al lui Marian Mezdrea, tânărul de 23 de ani, din Bucureşti, mort duminică spre dimineaţă, într-un club din staţiunea Mamaia. În ceea ce priveşte moartea bărbatului, legiştii au concluzionat: „Cauză nedeterminată, fără leziuni mecanice sau traumatice“. Cu alte cuvinte, nu se va putea şti exact ce a dus la stopul cardio-respirator până după efectuarea analizelor amănunţite de laborator.

Legiştii au prelevat probe de sânge şi de ţesut pe baza cărora specialiştii vor efectua analize histopatologice şi toxicologice. Abia atunci se va vedea dacă tânărul s-a drogat sau a consumat alte substanţe care i-au provocat moartea subită, ori dacă suferea de vreo afecţiune nedescoperită în timpul vieţii.

Lui Marian Mezdrea i s-a făcut rău în Clubul Le GaGa. Prietenii l-au scos afară, pe plajă, şi au  chemat o ambulanţă, însă medicii s-au chinuit în van să îl resusciteze şi i-au declarat decesul duminică dimineaţa, în jurul orei 4.00. Apropiaţii spun că ar fi consumat un cocktail cu vodcă înainte să i se facă rău.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost depus, ieri, la capela Bisericii Daniil Sihastrul, situată foarte aproape de domiciliul lui Marian Mezdrea, pe strada Dorohoi din capitală.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ramona

29 Jul, 2014 06:00

Faptul ca ambulantă a venit după 40 de minute si fără medic, de ce nu scrieri??! Oameni lejeri si inconștienței!! Băiatul a murit cu zile lăsând in urma lui mii de suflete indurerate si părinții lui, ei cum o sa depasasca acest moment?? Sunt mii de cazuri in Ro de genul asta si mor mii de oameni din cauza ca ambulantă nu ajunge la Timp sau fără medic. Știrile sunt incomplete! Încă odată: băiatul putea fii salvat, nu e corect ce s a întâmplat!!! Un om atât de iubit si plin de viața!!! Rușine!!!!!!!!

Articole asemanatoare

Marian Mezdrea, dus la capela Bisericii Daniil Sihastrul Legiştii nu au reuşit să stabilească ce a dus la tragedia din clubul de noapte din Mamaia

28 Jul 2014 5532