Mitică Chiriţă, dispărut după ce a ameninţat că se sinucide, găsit mort în Canalul Dunăre - Marea Neagră (galerie foto)

Scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ au intervenit, ieri după-amiază, pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, la o distanţă de doi kilometri de podul rutier din Murfatlar. Rudele lui Mitică Chiriţă, bărbatul de 35 de ani din Valu lui Traian care a dispărut, la începutul săptămânii, de acasă, i-au descoperit hainele şi telefonul bărbatului pe caldarâm, lucru care i-a făcut pe oameni să între în alertă.
 
La ora 16.45, bărbatul a fost găsit la o adâncime de şapte - opt metri și la o distanţă de patru metri de mal. Apa avea opt grade Celsius. Când scafandrii au adus la mal trupul neînsufleţit, soţia bărbatului a leșinat, iar echipajul medical aflat la faţa locului i-au acordat îngrijiri medicale.
 
Reamintim că Mitică Chiriţă a dispărut de acasă în data de 20 octombrie. Conform unor surse, bărbatul şi-ar fi avertizat membrii familiei că se sinucide. Datorită câinilor de urmă, anchetatorii au ajuns pe malul canalului. Mitică Chiriţă s-ar fi aruncat în apă după ce ar fi pierdut o sumă mare la jocurile de noroc. Bărbatul lucra în domeniul construcţiilor, ca zilier, și se pare că era jucător înrăit de „păcănele“. El avea doi copii, o fetiţă de clasa a V-a și un băiat de clasa a IX-a.

Citeşte şi

A ameninţat că se sinucide
​Mitică Chiriţă, declarat dispărut

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE 4. Mitică Chiriţă, dat dispărut marți a fost găsit mort în Canalul Dunăre- Marea Neagră (galerie foto+video)

23 Oct 2015 3624