O nouă zi cu accidente rutiere la Constanța Un pieton mort, alţi patru răniți, multe mașini avariate, la finalul unei singure zile

Nu știm dacă ieri s-au așezat retrograd anumite planete, dacă unii șoferi s-au simțit rău sau dacă au uitat de reguli de circulație. Știm însă că a fost o nouă zi cu accidente rutiere multe, cu mașini distruse, cu oameni morți, cu răniți și oameni speriați.
 
Dis-de-dimineaţă, în jurul orei 7.30, a avut loc un accident rutier grav în localitatea Ciocârlia de Sus din județul Constanța, mai exact pe DN 3. Impactul s-a produs între un autocamion (TIR) și un autoturism. În urma accidentului, remorca autotrenului a blocat o bandă de circulație. Şoferul a condus o autoutilitară, ce tracta o semiremorcă, pe DJ 381, în localitatea Ciocârlia de Sus, dinspre Medgidia către Lanurile, şi, ajungând la intersecţie cu DN 3, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, pe DN 3, dinspre Cobadin către Murfatlar. Șoferul autoturismului, în vârstă de 50 de ani, a fost rănit ușor la cap, iar un bărbat de 48 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit ușor. Cel mai probabil, un factor care a dus la producerea accidentului a fost carosabilul umed.
 
Al doilea accident a avut loc tot dimineață, la intersecția străzii Eliberării cu strada Cutezători. Nu mai puțin de trei mașini au fost implicate în acest incident rutier. Din fericire, o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale pe loc, în rest, acest accident s-a soldat cu pagube materiale.
 
Un alt incident care a dat bătăi de cap polițiștilor de la Serviciul Rutier Constanța a avut loc pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Maritimo. Un adolescent de 16 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni de un şofer care conducea un Matiz. Traficul a fost infernal o perioadă. Din fericire, deocamdată, adolescentul este stabil, fiind internat la spital. Şoferul Matizului va da socoteală însă în faţa oamenilor legii.
 
După numai câteva ore, un alt accident s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Histria. Şi aici a fost lovit un pieton. Diferenţa este că, de această dată, vorbim despre o femeie care a traversat neregulamentar. Din fericire, ea prezintă doar leziuni minore. Norocul ei a fost că șoferul a apăsat cu putere pedala frânei.
 
Nu au avut timp de o cafea polițiștii Serviciului Rutier Constanța, căci au fost solicitaţi, mai târziu, să intervină pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona reprezentanței Dacia. Două maşini, o autoutilitară şi un autoturism marca Fiat, au intrat în coliziune, iar în urma acestei ciocniri o persoană a fost rănită. Este vorba de o femeie, care, după ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului, a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.
 
Seara s-a încheiat tragic. O ambulanță care venea din orașul Ovidiu, unde asistase un pacient, avea o solicitare urgentă în municipiul Constanța, dar, ajunsă în zona intersecției bulevardelor Aurel Vlaicu și Tomis, a accidentat un pieton care încerca să traverseze strada prin loc nepermis. Cadrele medicale s-au străduit să-l resusciteze pe bărbat minute bune, însă în zadar. Avea 80 de ani.
 
La fața locului a ajuns încă o ambulanță de tip B. Una dintre persoanele din ambulanța implicată în accident a avut nevoie de îngrijirile colegilor după ce a intrat în stare de șoc și i-a crescut brusc tensiunea.
 
Și uite-așa s-a încheiat o zi pe care mulți dintre cei implicați în accidentele rutiere o vor ține minte. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peste 1 600 de amenzi aplicate de polițiști în cadrul acțiunii ROADPOL

22 Apr 2024 345

Surpriză în timpul unui control al polițiștilor IPJ Constanța! Ce au constatat la verificarea unui autoturism oprit în trafic

21 Apr 2024 517

IPJ Constanța Operațiunea „Speed marathon”. Peste 260 de amenzi aplicate în județul Constanța (FOTO)

20 Apr 2024 524

IPJ Constanța În nici 24 de ore, accidente cu șoferi băuți sau drogați

16 Apr 2024 480

Știri Constanța Weekend de foc pentru pompierii ISU Dobrogea

15 Apr 2024 470

Razie în muncipiul Constanța. S-au întocmit dosare penale

14 Apr 2024 747

​Acțiune a polițiștilor rutieri, la Constanța! S-a lăsat cu amenzi (FOTO)

18 Mar 2024 657

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța. A „curs” cu amenzi

17 Mar 2024 777

Acțiune în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia pentru depistarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză (FOTO)

10 Mar 2024 628

Acțiuni ale polițiștilor în Mangalia și Constanța. Au fost aplicate sancțiuni

09 Mar 2024 688

Peste 100 de misiuni executate de pompierii din Constanța în week-end

04 Mar 2024 446

LIVE VIDEO Militarii decedați în dublul accident aviatic din apropiere de Cogealac, comemorați la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 2071

Se împlinesc doi ani de la dublul accident aviatic din județul Constanța! Opt militari au murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 2065

UPDATE Accident rutier în localitatea Cumpăna, județul Constanța. O persoană, rănită

29 Feb 2024 832

Trei accidente au avut loc în ultimele 24 de ore în județul Constanța

29 Feb 2024 716