Palaz, Burlacu, Dancu şi chestorul Popa la inaugurare Serviciul Rutier Constanţa şi-a deschis ieri, oficial, porţile (galerie foto)

cap_8.jpgDupă un lung tur al noului sediu, inspectorul şef al Inspectoratului General al Poliţiei Române a ţinut să-l felicite pe şeful Serviciului Rutier Constanţa, comisarul-şef Constantin Dancu, despre care a spus că este un poliţist model

Noul sediu al Serviciului Rutier Constanţa şi-a deschis ieri, oficial, porţile, în prezenţa adjunctului şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerul Administraţiei şi Internelor, chestorul principal de poliţie Lucian Florin Guran, şi a inspectorului şef al Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestor de poliţie Liviu Popa. La eveniment au mai luat parte comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz şi fostul şef al IPJ Aurelian Zaheu.

După un lung tur al noului sediu, inspectorul şef al Inspectoratului General al Poliţiei Române a ţinut să-l felicite pe şeful Serviciului Rutier Constanţa, comisarul-şef Constantin Dancu, despre care a spus că este un poliţist model. „Îi apreciez foarte mult pe oamenii care construiesc în viaţă şi aş vrea să-l felicit pe comisarul şef Dancu şi pe colegii săi care s-au implicat în acest proiect, inclusiv pe colonelul Costică Cojoc, care a avut «războaie» în interiorul Armei pentru a ceda sediul, dar şi pe comisarul şef în rezervă Aurelian Zaheu, pentru implicarea de care a dat dovadă. Creşterea standardului Poliţiei la locul de muncă duce la o creştere a calităţii muncii poliţistului. Este necesar să se construiască o echipă la Constanţa şi relaţii astfel încât casta profesională numită Poliţie să fie tot mai puternică şi să aibă standarde tot mai ridicate în muncă, anume calitate. Dincolo de cifre, este important să avem o percepţie pozitivă a turiştilor ce au fost pe litoralul constănţean. Este posibil să regândim măcar în parte, pe viitor, perioada sezonului estival. Procentele din sondate sunt foarte bune, ele ne arată că circa 90% din cetăţeni cred că sunt protejaţi pe perioada concediului. Fireşte, există şi neajunsuri pe care, cred, le putem depăşi", a mai spus chestorul de poliţie Liviu Popa. La rândul său, adjunctul şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerul Administraţiei şi Internelor a spus: „Le mulţumesc celor implicaţi în acest proiect şi vă spun cu titlul de exemplu faptul că, în Capitală, în 25 de ani, am reuşit să facem o singură secţie de Poliţie, Secţia 1. Mai ales într-o situaţie de criză, pentru ce au reuşit poliţiştii din Constanţa merită felicitaţi. Aici va fi şi sediul Poliţiei de Ordine şi Siguranţă Publică Constanţa. Dacă îmi permiteţi o glumă, putem spun că, la ora actuală, Serviciul Rutier Constanţa a ieşit la lumină, dat fiind faptul că până acum îşi desfăşura activitatea în subsolul unei clădiri".

„Da` de unde a găsit Dancu finanţare"

inaugurare_-_politia_rutiera.jpg

Printre care au avut „curajul" să vorbească de modalitatea prin intermediul căreia s-a putut realiza această investiţie a fost prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz. „Felicitări pentru ceea ce s-a realizat. Sunt convins că toţi cei implicaţi au pus suflet şi au vrut să iasă ceva bun, dar din experienţă vă spun că inevitabil se vor genera şi contradicţii, vor fi cârcotaşi care vor zice «Da` de unde a găsit Dancu finanţare, de unde a luat banii să facă sediul?». Totodată, vreau să vă spun că şi Valentin Burlacu face lucruri frumoase la IPJ Constanţa. Pe de altă parte, dacă sponsorii erau convinşi că Dancu face prostii şi nu se implică în amenajarea sediului Poliţiei Rutiere, nu se băgau. Chiar dacă în ultima perioadă tot avem exemple negative cu agenţi prinşi în flagrant, vreau să vă spun că se fac lucruri bune în Poliţia Constanţa. Şi vreau să vă felicit că nu folosiţi pistolul la croşetat, ci acolo şi atunci când trebuie. Este bine că începe să se pună ordine în lucruri. Domnul Burlacu a primit chiar şi telefoane, la diferite acţiuni ale Poliţiei, când i s-a reproşat că Poliţia Constanţa bate oameni nevinovaţi, dar vă spun că ce a făcut Poliţia a făcut bine", a mai spus Palaz. La rândul său, comisarul-şef Valentin Burlacu a ţinut să-i mulţumească şefului Poliţiei Rutiere Constanţa, dar şi oamenilor de afaceri care au contribuit la amenajarea noului sediu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

mafie

27 Oct, 2011 07:44

desi stiu de accident circulatie din 3 oct 2011 asupra minor r e pe str nic iorga -masina b-130 ela fuga de la loc accident nici azi nu a venit politia ptr masuratori-ce mafie-asa si a facut dancu 6 vile intr o curte in km 5?era si dogaru in birou? mai merg afacerile cu telefoane mobile prinse pe otopeni?protectorul de la bucuresti ce face?neo?dga si dna tace-si rapotan si burlacu si manea stiu tot-ce coruptie-daca era copilul lor lovit de masina?

Articole asemanatoare

Tratament pentru cancerul de sân, la cele mai înalte standarde, disponibil la Constanța

18 Apr 2024 406

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, declarații după achitarea definitivă – „S-a făcut dreptate!“

12 Apr 2024 532

ZIUA LIVE Politica faptelor vs. Constanța proiectelor!

09 Apr 2024 594

#citeșteDobrogea Colonelul Anton Barbieri, un comandant italian pentru flota statului român

19 Mar 2024 2531

Armonia Hospital Constanța Cursul Lamaze, esențial pentru viitoarele mămici

11 Mar 2024 575

Iată de ce a fost delegat Mihai Stanciu procuror șef al DNA Constanța! (DOCUMENT)

08 Mar 2024 3645

Ce oferă experiența la cazinouri online?

28 Feb 2024 429

Descoperă Noul Mitsubishi ASX la Exclusiv Auto Constanța. Discount Minim Garantat de 2.380 € și Ecotichet de 1.000 €

25 Jan 2024 629

Farul Constanța l-a transferat și pe Cristian Ganea (VIDEO)

15 Jan 2024 1107

Prima zi de Crăciun marcată într-un mod inedit la Constanța! Un bărbat a făcut baie în mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Dec 2023 2114

In memoriam Aida Abagief, soprana de renume internațional „adoptată” de Constanța

30 Oct 2023 1292

Vina de a fi fericit Din ce motive poate apărea

22 Oct 2023 735

Costinești Imagini unice de la epava navei „Evangelia“! Un vicecampion mondial, Cristian Tranulea, în „expediție“ (GALERIE FOTO)

16 Sep 2023 3639

ISU Dobrogea Constanța „Eduard, o vizită la «eroii lui, pompierii»” (GALERIE FOTO)

02 Aug 2023 1021

UPDATE Autoturism înmatriculat în Neamț, blocat în nisip pe plaja din Eforie (VIDEO)

27 Jul 2023 1527