Partenerul de afaceri al lui Moga - „Fiecare face ce vrea" Surpriza Poliţiei Rutiere Constanţa în dosarul Navlot - Dorada Transporting

cap_5.jpgReprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa spun că cercetările continuă în cazul lui Dragoş Cristea Sarchiz, de 32 de ani, prins la volanul unui microbuz, deşi nu poseda permis de conducere. Oamenii legii spun că şi angajatul de la SC Navlot SRL care i-a încredinţat maşina lui Sarchiz se va alege cu dosar penal. Consilierul PSD Năvodari, Felician Marius Gherasim, administratorul SC Dorada Transporting SRL, colaborator al Navlot SRL, spune că tot acest scandal ar fi menit să păteze atât imaginea lui, cât şi pe cea a asociatului său, Traian Moga, fratele senatorului PSD de Constanţa, Nicolae Moga.

În seara zilei de 3 martie 2011, Dragoş Cristea Sarchiz a fost depistat în trafic în timp ce conducea, pe DN 2 A, un microbuz marca Mercedes, cu numerele de înmatriculare CT 44 DTR, în care se afla şapte persoane. Individul nu avea permis de conducere, iar în 2008 evadase dintr-un punct de lucru al Penitenciarului Poarta Albă. Poliţiştii de la Rutieră spun că microbuzul în cauză efectua curse regulate Constanţa - Ovidiu şi aparţine societăţii comerciale Navlot SRL, unitate condusă de Raluca Liţă şi Eugen Liţă, acesta din urmă fiind şi administrator. Deşi am încercat să aflăm cum a fost posibil ca Dragoş Cristea Sarchiz, un individ fără permis, să conducă un microbuz de transport persoane fără a avea carnet de conducere, Eugen Liţă nu a dorit să comenteze subiectul, motivând doar că este duminică şi că ar fi mai bine să lăsăm discuţia pentru o altă zi. În schimb, Felician Marius Gherasim, consilier local PSD Năvodari, administratorul SC Dorada Transporting SRL, unitate care colaborează cu SC Navlot SRL, a ţinut să infirme zvonurile potrivit cărora Poliţia Rutieră intenţionează să-i facă o surpriză neplăcută. „Fiecare firmă are câte un coordonator. Fiecare face ce vrea! Între noi (nr. Dorada Transporting şi Navlot) există un contract de colaborare. Nimic mai mult", ne-a mai declarat pesedistul Gherasim, care conduce Dorada Transporting alături de Traian Moga, fratele senatorului PSD de Constanţa, Nicolae Moga. Reamintim că Dragoş Cristea Sarchiz a fost încarcerat în Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Poarta Albă, pe data de 2 decembrie 2006, pentru a executa o pedeapsă de doi ani şi nouă luni, după ce a prins conducând tot fără permis. Pe data de 10.03.2008, Sarchiz a evadat dintr-un punct de lucru exterior, iar pe data de 16.03.2010 a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Spital Poarta Albă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.