Partenerul lui Amuraş calcă iar pe bec Finul lui Cristel - politician „de seamă" - încătuşat pentru uz de armă

cap_3.jpgCondamnat definitiv luna trecută la un an de închisoare cu suspendare, Eldis Nasurla - consilierul local PSD din Valu lui Traian pe care l-a năşit deja celebrul Cristel şi care a intrat în afaceri cu Amuraş Tănase, fostul consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu - a fost încătuşat. Politicianul a intrat în atenţia procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa după ce a tras două focuri de armă în Piaţa Tomis III din Constanţa.

Pe numele lui Nasurla a fost emisă iniţial ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, omul politic fiind ulterior prezentat Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Acuzaţiile care i se aduc sunt de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Foarte interesant, una dintre infracţiunile pentru care a fost condamnat la un an cu suspendare era tot de ultraj contra bunelor moravuri. În prezent, procurorii Parchetului Judecătoriei îl acuză pe Eldis Nasurla că luni, în jurul orei 11.00, „inculpatul a provocat scandal public, tulburând ordinea şi liniştea publică în timp ce se afla în Piaţa Tomis III, prin executarea a două focuri de armă folosind un pistol marca Mauser - Werke, de calibru 10X22T". Până la o eventuală condamnare definitivă, politicianul PSD se bucură de prezumţia de nevinovăţie.

Politician recidivist?

Foarte interesant, aşa cum precizam anterior, nu mai departe de luna trecută judecătorii Curţii de Apel Constanţa l-au găsit vinovat de vătămare corporală şi ultraj contra bunelor moravuri, condamnându-l la un an de închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei. În acest context, surse avizate susţin că, dat fiind trecutul juridic al omului politic din Valu lui Traian, în ochii legii acesta ar avea acum statutul de recidivist. Trebuie menţionat că dezbaterile privind propunerea de arestare preventivă formulată pe numele lui Nasurla a început în jurul orei 16.00, iar până la închiderea ediţiei solicitarea procurorilor nu fusese soluţionată. În ceea ce-l priveşte pe Nasurla, este de menţionat că, cel puţin la prima vedere, consilierul local din Valu lui Traian pare să trăiască în două lumi: cea a politicii şi cea underground.

Viaţă dublă

Mai exact, în cursul anului trecut, acesta şi-a deschis o firmă de publicitate împreună cu mai multe persoane, printre care se număra şi Amuraş Tănase, fostul consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Societatea se numea Digital Pro Images SRL Valu lui Traian, obiectul principal de activitate fiind reprezentat de „activităţi ale agenţiilor de publicitate". Pe de altă parte, probabil în viaţa secundară a consilierului local, acesta a fost năşit de celebru personaj al lumii underground constănţene Cristel, pe numele său adevărat Cristian Marian Gheorghiu, în prezent închis la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă, fiind condamnat în primă instanţă la şapte ani de detenţie pentru punerea la cale a unui jaf armat ce s-ar fi soldat cu o „pradă" de circa un milion de euro. De asemenea, nu este trecut că în dosarul în care a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare, Eldis Nasurla a fost judecat alături de Eugen Manea, zis Gelu Tăiatu`, sub acuzaţia că l-ar fi bătut pe Vasilică Coşman, zis Lică.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 168

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 344

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe DN 1

19 Apr 2024 372

Exclusiv! Ioana Ancuța Popoviciu, de la Mangalia, rămâne judecătoarea cazului de la 2 Mai! Cererea de abținere, respinsă (MINUTĂ)

19 Apr 2024 1085

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 13B

18 Apr 2024 255

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1148

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 547

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 591

„Regret tragedia provocată!“ Vlad Matei Pascu rămâne în stare de arest preventiv! (MINUTĂ)

16 Apr 2024 746

Știri Constanța Incendiu în toiul nopții în stațiunea Mamaia! Panică în rândul a zeci de persoane, printre care și copii (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 1927

IGPR Infotrafic Circulație oprită pe DN 11

11 Apr 2024 271

Vlad Matei Pascu cere Tribunalului Constanța să fie pus în libertate!

10 Apr 2024 610

Tragedie la 2 Mai Vlad Matei Pascu a cerut, prin avocat, revocarea arestării preventive! Iată răspunsul Judecătoriei Mangalia (MINUTĂ)

09 Apr 2024 501

Vlad Matei Pascu, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai – „În momentul de față aș da orice să dau timpul înapoi, să fac lucrurile diferit!“

09 Apr 2024 709

Judecătoria Mangalia decide mâine libertatea lui Vlad Pascu, acuzat de tragedia de la 2 Mai!

08 Apr 2024 746