Accident incredibil pe strada Justiţiei Pasagerii din maşina lovită de tren au scăpat cu viaţă

Patru persoane au scăpat doar cu răni uşoare după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit în plin de un tren. Incidentul a avut loc vineri seara, pe strada Justiţiei, în apropiere de Cora Brătianu.
 
Potrivit poliţiştilor, şoferul autoturismului a depăşit o coloană de maşini ce aşteptau la trecerea la nivel cu calea ferată şi a fost izbit de tren în momentul în care a încercat să traverseze şinele.
 
Mai mult, trecerea la nivel cu calea ferată era prevăzută cu sistem de avertizare optic şi acustic în funcţiune, care, la momentul respectiv, era pe culoarea roşie, iar sirena de avertizare era funcţională.

În urma impactului, se pare că pasagerii au fugit, deoarece oamenii legii nu au găsit pe nimeni în maşină. După aproximativ o oră, în timp ce poliţiştii făceau cercetarea la faţa locului, a fost găsit şoferul, un bărbat din Constanţa, în vârstă de 40 de ani. Acesta a fost testat pentru determinarea alcoolemiei, stabilindu-se că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În autoturism se mai aflau trei persoane, printre care şi un copil, însă doar pasagerul din dreapta ar fi fost rănit.
 
Trenul care a lovit autoturismul efectua o cursă de transport călători în regim InterRegio pe ruta Constanţa - Feteşti. Niciun pasager din tren nu a fost rănit.
 
La faţa locului a ajuns şi un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, care a intervenit pentru scoaterea maşinii de sub tren.
 
Sursa foto: romaniatv.net
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident feroviar în Constanța. Un bărbat a fost lovit de tren!

29 Nov 2023 1561

Bărbat, lovit de tren, la Constanța!

07 Sep 2019 8205

Bărbatul care şi-a pus familia în pericol în accidentul de la trecerea peste calea ferată, arestat pentru 30 de zile

17 Mar 2015 1879

UPDATE 2. Mașină lovită de tren Accident feroviar pe strada Justiției din Constanța

13 Mar 2015 2238