Patronii Restaurantului Beirut, buni de plată

Magistraţii Judecătoriei Constanţa au respins, vineri, plângerea contravenţională formulată de Middle East Parteners SRL împotriva unei amenzi aplicate firmei de Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa.
 
Mai exact, patronii Restaurantului Beirut au contestat amenda de 80.000 de lei aplicată de inspectorii de muncă din Constanţa societăţii Middle East Parteners SRL, cea care deţine Restaurantul Beirut din Constanța, pentru că avea angajaţi fără forme legale de muncă.
 
Amintim că, pe data de 30 octombrie, magistraţii Judecătoriei Constanţa au respins şi cererea formulată de Middle East Parteners SRL în contradictoriu cu ITM Constanţa, ca fiind neîntemeiată. Este vorba despre dosarul nr. 12442/212/2014, cu obiect „plângere contravenţională 16709/08.04.2014“, înregistrat pe data de 28 aprilie 2014, la Judecătoria Constanţa. Este vorba despre amenda de 7.000 de lei aplicată de inspectorii de muncă din Constanţa societăţii Middle East Parteners SRL pentru deficienţe la securitatea în muncă.
 
Restaurantul a fost distrus pe data de 5 aprilie 2014 de un incendiu care a provocat moartea Mihaelei Tucă, alias Micky, a Nicoletei Vasilițeanu, cunoscută ca Nicole, și a cântăreţei Nicoleta Cengher. La acea vreme, societatea a fost amendată şi pentru nereguli descoperite privind securitatea în muncă.
 
Conform Registrului Comerţului, Restaurantul Beirut funcţionează pe SC Middle East Parteners SRL şi este administrat de Karam Joceline Ep. Youssef Baaklini şi Karam George. Acesta din urmă se mai ocupă de următoarele societăți: SC Domino Star International SRL, SC GNK Shipping & Trading LD SRL, SC Middle East Trading SRL şi SC Wood Forest Style SRL (radiată).
 
George Karam, prin intermediul societăţii Middle East Trading, a fost implicat într-un scandal, în anul 2006, alături de Omar Hayssam. La acea vreme, un cargou pentru mărfuri generale a fost pus sub sechestru de DIICOT - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, care avea indicii conform cărora sirianul Omar Hayssam ar fi părăsit ţara la bordul acelui vas. Ambarcaţiunea se numea „Iman T“, aparţinea firmei Mediteranean Line Inc. şi avea ca agent societatea Ashila Shipping. Operatorul naval, firma Tartoussi Shipping, care aparţine omului de afaceri Mustafa Tartoussi, este punctul de legătură cu societatea Middle East Trading SRL.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.