Politist beat, implicat intr-un accident de circulatie

Neatentia la volan si conditiile de drum fac noi victime

Agentul sef Florin Pata a declarat ca nu el era cel care conducea autoturismul * Masina a derapat si, dupa ce a acrosat un copac, s-a rasturnat pe marginea carosabilului * Politistii de la Rutiera incearca sa afle daca Pata se afla la volan in momentul accidentului # Un alt eveniment similar s-a petrecut pe raza satului Oituz si s-a soldat cu trei raniti

Grav eveniment rutier petrecut duminica noapte pe raza judetului Constanta, doua persoane suferind multiple traumatisme si leziuni dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Potrivit martorilor, masina a derapat si s-a rasturnat pe carosabil, dupa ce in prealabil acrosase un copac aflat pe marginea drumului. Cei doi ocupanti ai vehiculului au fost raniti, dar au scapat cu viata, in momentul sosirii politistilor de la Rutiera ei fiind constienti. Organele de cercetare penala au stabilit ca unul dintre barbati, agentul sef Florin Pata, politist in orasul Navodari, se afla intr-o avansata stare de ebrietate. Acesta a declarat ca nu el era cel aflat la volanul masinii, ci prietenul sau, insa afirmatiile sale nu i-au convins pe anchetatori. Acestia incearca in prezent sa stabileasca cu exactitate cauza si imprejurarile in care s-a produs accidentul. Daca se va dovedi ca agentul sef Florin Pata era cel care conducea autoturismul, impotriva sa va fi intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere sub influenta alcoolului. Atat Pata, cat si prietenul sau au fost transportati la spital, unde au primit ingrijiri medicale.Un accident similar s-a petrecut in aceeasi noapte pe raza satului constantean Oituz, unde trei persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a intrat in coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului. La volanul autoturismului se afla Maria Lip, care era insotita de sotul sau si fetita in varsta de sase ani. La un moment dat, femeia a pierdut controlul masinii, care a derapat pe carosabilul umed. Autoturismul a intrat pe contrasens si s-a izbit de un copac. Potrivit politistilor de la Rutiera, cauzele producerii accidentului au fost oboseala soferului si neadaptarea vitezei la conditiile de drum.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident în Valu lui Traian. Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

19 Apr 2024 297

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe DN 1

19 Apr 2024 185

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 473

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 484

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 562

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 436

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1012

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 223

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 500

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 543

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1071

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 606

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1261

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 478

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 416