Poliţiştii Robert Fenea, Liviu Tudorache și Valeriu Dascălu sunt eroii zilei

Agent șef de poliție Fenea Robert, agent de poliție Tudorache Liviu și agent șef de poliție Dascălu Valeriu, din Bacău, sunt eroii zilei, se arată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

„Cei trei colegi au venit în ajutorul colegilor de la I.S.U. Bacău în cazul unui incendiu. Fără să clipească, cei trei au pătruns în imobilul cuprins de flăcări și au salvat micuții (nr. trei copii). În ciuda rezistenței opuse, bărbatul care a provocat întregul incident a fost salvat și el. Le urăm însănătoșire grabnică celor doi colegi care au suferit vătămări corporale în timpul misiunii. Felicitări tuturor pentru implicarea și curajul de care au dat dovadă!“, conform Poliţiei Române. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițiștii români, eroi pe micul ecran. Un serial ce scoate în evidență munca oamenilor legii va fiu difuzat de un post TV(VIDEO)

09 Nov 2022 1439

Cum au reușit doi polițiști eroi să readucă la viață un bărbat care se spânzurase!

30 Oct 2022 1646

Cine sunt polițiștii eroi care au salvat o tânără însărcinată în cinci luni, în momentul în care voia să se arunce de pe un pod

12 Feb 2022 1805

„Domnule, nici nu știu cum să vă mulțumesc!“ Doi polițiști din cadrul Poliției Crucea, județul Constanța, eroi pentru un cuplu din Iași

05 Jul 2021 15014

Editorial Poliţiştii fac ce fac şi tot devin eroi de bancuri

15 Jan 2018 2851

Polițiști la serviciu, eroi în timpul liber. Printre ei și un polițist din Constanța

28 Dec 2015 4809