Președinți din circumscripţia Curții de Apel Constanța, menținuți în funcții!

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Babadag a
Auricăi Alexe, începând cu data de 8.07.2015, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.
 
De asemenea, CSM a avizat favorabil prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Tulcea a lui Cătălin Marian Matei, începând cu data de 1.07.2015, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.
 
Monica Florentina Giol rămâne delegată în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Măcin, începând cu data de 1.07.2015, tot până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.
 
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a mai decis prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a Civilă a Tribunalului Constanţa, post temporar vacant, a Luminiţei Marinela Dan. Mandatul este valabil începând cu data de 1.07.2015, până la revenirea titularului postului, dar nu mai mult de şase luni.
 
Instanțele mai sus precizate se află în circumscripția Curții de Apel Constanța.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un fost președinte din Tribunalul Constanța, acum judecător al Curții de Apel, iese la pensie!

20 Oct 2022 1758

Președinte nou în Tribunalul ConstanțaJudecătoarea Dan Luminiţa Marinela îi va lua locul Corinei Jianu

17 Dec 2014 2257