Principalul suspect în cazul bancomatului distrus de pe bulevardul IC Brătianu din Constanţa a fost identificat

În urma cercetărilor a fost identificat bărbatul bănuit că ar fi distrus bancomatul de pe bulevardul I. C. Brătianu din Constanța. Suspectul este un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Constanța. Din primele informaţii se pare că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care ar fi distrus bancomatul. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Constanţa sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. 

Reamintim că, la data de 24.04.2017, in jurul orei 00.15, polițiștii Secției 4 au fost informați telefonic de către un agent de paza că un bancomat de pe bulevardul IC Brătianu din Constanţa este distrus în proporție foarte mare. În cauză a fost întocmit dosar penal pt distrugere.

După cercetarea la fața locului s-a stabilit că nu a fost sustrasă nicio sumă de bani. Distrugerea ar fi fost făcută cu un obiect dur.

Citeşte şi: 

Dosar penal. Bancomat de pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa, distrus!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Atac la bancomatul de la Pavilionul Expozițional din Constanța. Aparatul, distrus într-o explozie. Incredibil cine sunt principalii suspecți (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Nov 2022 4651

Nervi! Trei luni de închisoare pentru un constănțean după ce a distrus un bancomat

27 Nov 2020 1682

Dosar penal pe numele unui bărbat suspectat că a distrus un bancomat din Constanţa

24 Jun 2017 3540

UPDATE Dosar penal

24 Apr 2017 4334