Prins cu acte false la "vama" din Negru Vodă

Un cetăţean bulgar de 41 de ani a fost depistat în apropiere de Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă având asupra sa un act de identitate fals.
 
Bărbatul intenţiona să ajungă în Germania, potrivit poliţiştilor de frontieră. Cetăţeanul bulgar se deplasa pe jos, din Republica Bulgaria, şi, deoarece nu îşi justifica prezenţa în zonă şi nu vorbea limba română, a fost condus la sediul poliţiei de frontieră Negru Vodă. Din cercetări, s-a stabilit că bărbatul prezentase un act fals, documentele legale fiind expirate.
 
Din declaraţiile bărbatului în cauză a mai rezultat faptul că acesta şi-a procurat cartea de identitate falsificată din Sofia, de la un alt cetăţean bulgar, în schimbul sumei de 100 de leva.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului bulgar actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat“, „fals material în înscrisuri oficiale“ şi „uz de fals“. Miercuri, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră din Republica Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state.
 
Sursa foto: puterea.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Depistat la graniţă, la Negru Vodă, cu permis de conducere şi act de identitate false

15 Jul 2015 2674

Fiat cu acte false descoperit în vama Negru Vodă

23 Jul 2014 1841

Un autoturism Hyundai cu acte false, descoperit în vama Negru Vodă

08 Jul 2014 1811

Tânăr cercetat penal pentru uz de fals A încercat să introducă în ţară o limuzină cu acte false

08 Jul 2014 1606

Limuzină cu acte false, descoperită la frontieră, la Negru Vodă

07 Jul 2014 1728

BMW X5 şi Fiat Punto Autoturisme cu acte false, descoperite de poliţiştii de frontieră

28 May 2014 2557