Procuror nou în Parchetul Curţii de Apel Constanţa. Iată cine este, de unde vine şi ce avere are! (documente)

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât admiterea cererilor de valorificare a rezultatelor obţinute la concursul de promovare din data de 29 martie şi promovarea efectivă la diverse parchete din ţară, începând cu data de 1 noiembrie, a mai multor procurori.
 
Printre aceştia se numără şi Laura Grădină, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Magistratul a solicitat promovarea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, unitate aflată în circumscripţia Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
 
Conform celei mai recente declaraţii de avere, pusă la dispoziţie de Consiliul Superior al Magistraturii, documentul fiind completat la data de 28 mai 2014, Laura Grădină nu are terenuri, clădiri, maşini, şi nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, cu o valoare însumată mai mare de 5.000 de euro.
 
Mai departe, Laura Grădină a mai consemnat că nu are conturi ori depozite bancare, şi nici alte active producătoare de venituri nete, care, însumate, depăşesc echivalentul a 5.000 de euro pe an. În aceeaşi declaraţie de avere, procurorul a consemnat că în 2013 a luat de la BCR 12.000 de euro, scadenţa fiind stabilită în 2018.
 
În ceea ce priveşte veniturile salariale, Laura Grădină a trecut suma de 60.815 lei, sura fiind Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.
 
Conform propriilor consemnări, Laura Grădină nu are interese.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Procuror din Parchetul Curţii de Apel Constanţa, în atenţia CSM (documente)

06 Sep 2016 2732

Un procuror din Parchetul Curţii de Apel Constanţa cere să-i fie apărată reputaţia profesională

13 Apr 2016 1832

Laura Grădină, procuror la Parchetul Curţii de Apel Constanţa, acuzată ca a lezat onoarea profesiei (documente)

17 Nov 2015 6804