Se aşterne praful pe dosarul penal al fotomodelului Iani

striper - iani jaca.jpgDosarul în care trei tineri constănţeni sunt cercetaţi penal după ce ar fi ciomăgit mai mulţi poliţişti şi magistraţi într-unul din cluburilor constănţene, se află încă în lucru la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. În acest context, poate că este de menţionat de la bun început că ancheta se află în lucru de aproape doi ani, deşi, la momentul declanşării scandalului, lucrurile au părut să se desfăşoare cu o repeziciune fantastică, stripper-ul Iani Jaca şi ceilalţi doi tovarăşi ai săi fiind arestaţi pentru trei zile imediat după conflict.

Concret, dosarul îi priveşte pe Iani Jaca, cunoscut fotomodel constănţean, Răzvan Ştefan Moroianu şi Constantin Claudiu Coman, care sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Conform primelor date despre caz, în noaptea de 21 spre 22 mai 2010, în jurul orei 5.00, un scandal a izbucnit în clubul Crush din Constanţa, conflict la care au participat cei trei suspecţi menţionaţi anterior, în rolul de agresori, şi, de cealaltă parte, în rolul de victime, agentul de poliţie Cătălin Croitoru, din cadrul Secţiei 2, precum şi mai mulţi procurori ai Parchetului Judecătoriei Constanţa şi, respectiv, câteva judecătoare care îşi desfăşurau activitatea în cadrul Judecătoriei Constanţa. Imediat după conflict, Jaca, Moroianu şi Coman au fost arestaţi preventiv, mandatul de arestare preventivă fiind emis de Judecătoria Constanţa. În recurs, magistraţii Tribunalului au decis continuarea cercetărilor cu suspecţii în stare de libertate. Ulterior, ancheta s-a mutat de la Parchetul Judecătoriei Constanţa la Parchetul Curţii de Apel. Unde, de altfel, pare să fi fost îngropat. Surse avizate spun că ancheta se află încă în lucru, iar dosarul nu a fost trimis pe rolul vreunei instanţe. În urmă cu aproximativ un an, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa transmiteau despre ancheta respectivă că „(...) în dosarul penal nr. 446/P/2010 se efectuează cercetări faţă de inculpaţii Jaca Iani, Moroianu Răzvan Ştefan şi Coman Constantin Claudiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, prev. şi ped. 321 din Codul penal, iar cauza se află în lucru la Secţia de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în vederea definitivării cercetărilor penale". De atunci şi până în prezent, cercetările nu par însă să fi avansat. Dar, timp este berechet, dat fiind că faptele pentru care sunt cercetaţi cei trei tineri, respectiv ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, se prescriu în termen de opt ani.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a deschis o cafenea nouă în Constanța. Cine sunt fondatorii

29 Feb 2024 701

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 08 noiembrie 2022

09 Nov 2022 1300

Scandal în clubul Crush din Mamaia cu judecătoare, procuror şi poliţist! Avem sentinţa definitivă

05 Oct 2016 7775

Anchetă cu judecătoare, procuror şi poliţist Fostul fotomodel Iani Jaca a fost condamnat definitiv pentru scandalul din Crush

30 Nov 2015 4654

Scandal cu judecătoare, poliţist şi procuror Cunoscutul fotomodel constănţean Iani Jaca a fost condamnat

13 Dec 2014 7987

Iani Jaca a devenit tătic Băieţelul vicepreşedintelui Farului va purta prenumele unui fotbalist de la Juventus Torino (galerie foto)

04 Jul 2014 6626