Seară neagră pe şoselele din Constanţa Pieton spulberat la Valu lui Traian, maşină furată şi accidente provocate de şoferi beţi şi drogaţi (galerie foto)

Dacă seara de sâmbătă a fost plină de evenimente rutiere negative pe şoselele din Constanţa, nici ziua de duminică nu a început mai bine.
Ieri dimineaţă, la ora 5.22, M.L. (un bărbat de 68 de ani, din Ciocârlia) a condus autoturismul marca Dacia Logan (taxi), pe strada Frunzelor, şi, la intersecţia cu strada Baba Novac, şoferul nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecţie fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Smart, condus de P.A.S.D. (o femeie de 30 de ani, din Constanţa). În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a ambilor conducători auto.
 
O tragedie s-a produs sâmbătă seara, la intrarea în Valu lui Traian, când un biet vârstnic a fost spulberat de două maşini. Victima, Constantin Cozmâncă, în vârstă de 69 de ani, din Peștera, coborâse dintr-un microbuz și se îndrepta spre locuința fiului său, ca să îi aducă de mâncare. El a traversat strada în grabă, a reușit să treacă de primul sens de mers, dar nu a reușit să ajungă la destinație. A fost lovit de un autoturism Dacia Logan, aruncat pe contrasens, acolo unde o altă mașină a trecut peste el. Bărbatul a decedat pe loc. „În data de 1.08.2015, în jurul orei 21.41, C.C. (o femeie de 52 de ani, din Poarta Albă) a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe DN 3, pe banda I, din direcţia Constanţa către Valu lui Traian, şi, ajungând în dreptul Km 251, a surprins şi accidentat pe C.C. (un bărbat de 69 de ani, din Peştera), care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din stânga conducătorului auto. Acesta a fost proiectat în autoturismul Skoda, condus din sens opus, pe banda a II-a, de către P.M.D. (un bărbat de 31 de ani, din Timişoara). În urma accidentului, a rezultat decesul la faţa locului al pietonului“, spun poliţiştii rutieri.
 
Duminică noapte, la ora 1.18, un bărbat de 24 de ani, din Constanța, aflat la volanul unui autoturism Skoda Octavia, pe strada Baba Novac, se deplasa dinspre bulevardul Aurel Vlaicu spre Casa de Cultură. Ajungând la intersecția cu strada Soveja, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“, iar maşina sa a intrat în coliziune cu autoturismul marca Daewoo Matiz, condus de un bărbat de 27 de ani, din Constanța. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere de 26 de ani, din Constanţa, pasager în autoturismul Matiz.

Drogat la volan

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.16, P.O., un bărbat de 27 de ani, din București, aflându-se, după cum spun polițiștii rutieri, sub influenţa băuturilor alcoolice, având 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi a substanţelor psihoactive, a condus un autoturism marca Volkswagen Passat, pe banda a II-a, dinspre Capitol către staţiunea Mamaia. Ajungând în dreptul hotelului Royal, a fost acroşat de autoturismul marca Dacia Logan (taxi), condus de M.S. (un bărbat de 56 de ani, din Constanţa), pe banda I, în aceeaşi direcţie de mers, şi care nu s-a asigurat la schimbarea benzilor de circulaţie. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M.S. Ieri a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru P.O. pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea vehiculului sub influenţa substanţelor psihoactive.

Recidivist, a furat o maşină şi s-a urcat băut şi fără permis la volan 

Cireaşa pe tort a pus-o, în schimb, sâmbătă seara, un individ care a furat o mașină dintr-o spălătorie situată pe bulevardul IC Brătianu. În apropierea localității Nazarcea, el s-a răsturnat cu autoturismul de mai multe ori pe câmp. Bărbatul care a fugit cu maşina era din Vaslui şi, potrivit poliţiştilor rutieri, el se afla în stare de ebrietate, având 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, de parcă nu era suficient, el nu are permis de conducere și este eliberat condiționat. Mașina a fost distrusă în urma accidentului. „În data de 1.08.2015, în jurul orei 20.00, C.M.M. (un bărbat de 26 de ani, din Vaslui), fără să posede permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus pe DJ 228, din direcţia DN 22C către DN 2A, un autoturism Opel Tigra, pe care l-a furat în cursul zilei de astăzi din municipiul Constanţa, şi, ajungând la km 6+200, din cauza lipsei de experienţă şi a alcoolului, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto“, spun poliţiştii. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi furt de folosinţă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pieton implicat într-un accident rutier în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța

13 Mar 2023 1436

UPDATE Pieton implicat într-un accident rutier la ieșire din localitatea Valu lui Traian spre Constanța

19 Sep 2022 1756

Accident rutier în Valu lui Traian. Un pieton rănit

21 May 2022 1757

UPDATE Pieton grav rănit într-un accident rutier la intrare în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța

13 May 2022 1696

O persoană, rănită într-un accident rutier în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța

30 Dec 2021 1832

Șoferi băuți sau fără permis, depistați de polițiști în județul Constanța. Unul dintre ei a lovit un pieton și a fugit de la fața locului

14 Dec 2021 1115

UPDATE. Accident rutier grav, în Valu lui Traian O femeie a murit după ce a fost prinsă sub un tir (galerie foto+VIDEO)

29 Nov 2021 17844

Oficial de la IPJ Constanța Cum s-a petrecut accidentul de la Valu lui Traian în care un bărbat și-a pierdut viața

05 Nov 2021 1836

UPDATE. Județul Constanța Bărbat accidentat mortal în Valu lui Traian (galerie foto+video)

04 Nov 2021 5840

Pieton rănit în Valu lui Traian, județul Constanța

13 Oct 2021 1197

Accident rutier la Valu lui Traian, județul Constanța. O femeie a ajuns la spital

10 Sep 2021 2069

Accident rutier în Valu lui Traian, județul Constanța. Un pieton rănit (galerie foto+video)

29 Aug 2021 8259

Pieton accidentat pe strada Amurgului din Valu lui Traian

19 Jun 2021 1753

Accident rutier cu victimă la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian

27 Feb 2021 1987

Județul Constanța Accident rutier în Valu lui Traian. Pieton, în comă

24 Feb 2021 1864