Şefa Loteriei Române are dezlegare la copii

Cuplul conservator Liliana şi Ion Mincă o botează, astăzi, pe Andreea Selena, fetiţa matinalilor de la OTV, Cristina Coca şi Claudiu Bogdan.

„La anul vă invităm şi noi la botez“, promite Mincă, şef peste conservatorii constănţeni. Fiind una dintre dorinţele exprimate în ziua nunţii lor, toată lumea s-a aşteptat ca, în anul care s-a scurs, cuplul Mincă-Ghervasuc să ne prezinte şi rodul dragostei lor, un copil. Însă, barza s-a lăsat aşteptată. Nu pentru mult timp, se pare. „Liliana (n.r. şefa Loteriei Române) va face un copil. Cum, necum, dar eu îl voi recunoaşte“, ne spune PC-istul. Subliniază faptul că nu îşi va trimite nevasta la alţi bărbaţi, însă barza va veni, în orice condiţii, şi în familia lor. Până atunci, se ocupă cu năşitul, fie de cupluri, fie de copilaşi. Au agenda plină şi se amuză spunând că mai au puţin şi îl depăşesc pe Prigoană. „Mai devreme eram cu naşa la masă (n.r. Liliana Ghervasuc). A făcut cumpărăturile pentru botez. I-a luat fetiţei foarte multe lucruri... o brăţărică, cercei, hăinuţe, pantofiori. Normal că îi vom da şi bani, că doar aşa este normal“, spune naşul. „Dar despre câţi bani este vorba?“, întrebăm noi. „Cât să-şi ia o trotinetă cu patru roţi“, răspunde prompt Mincă. Au în plan şi o nuntă, anul viitor. Îi vor cununa pe părinţii finei, cuplul care realizează matinalul la OTV, Cristina Coca şi Claudiu Bogdan. Cei patru se cunosc de mai bine de un an. De altfel, naşul spune că micuţa ce va fi creştinată astăzi a fost concepută chiar în Mangalia, în Hotelul Saturn, anul trecut, de Revelion. Cu mândrie, subliniază faptul că Andreea Selena este şi puţin mangaliotă, „nu numai moldoveancă, aşa cum sunt ai ei, care sunt născuţi în Suceava. „Nevastă-mea o să se simtă foarte bine, pentru că părinţii finei sunt moldoveni, ca ea. O să se simtă ca acasă“, chicoteşte soţul Lilianei Ghervasuc-Mincă. Micuţa Andreea Selena va avea trei perechi de naşi: soţii Mincă, o familie de afacerişti şi primarul din Buşteni. La petrecerea din această seară sunt aşteptaţi Teodor Meleşcanu, Eugen Nicolăescu, Ludovic Orban, Sorin Oprescu, Cristian Popescu-Piedone, Marian Vanghelie, Daniela Popa (preşedinta Partidului Conservator), Marian Tuţilescu (şeful Poliţiei Capitalei), Cătălin Dancu şi Silviu Prigoană.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atletism Robert Bîrsa, de la CS Farul Constanța, și ștafeta CSM Constanța, pe primul loc la Cupa României (DOCUMENT)

02 Feb 2024 1192

CSM Constanța atletism Alexia Dospin și Ioana Manoliu, pe podium la Winter Run Athletics Cup

13 Dec 2023 893

Autoritatea Vamală Română și Asociația Națională Profesională a Lucrătorilor Vamali din România au semnat un parteneriat de colaborare

16 Nov 2023 1038

Zece atleți de la CSM Constanța vor participa la Campionatele Internaționale ale României

01 Jun 2023 1105

CSM Constanța Atleta Alexia Dospin - campioană, într-o familie de campioni. Aur la tineret și barem de Europene îndeplinit! (GALERIE FOTO)

03 Mar 2023 2780

Atletism Sportivii de pe litoral, evoluții frumoase la etapa a doua a Naționalelor de cadeți și juniori 3 (DOCUMENT)

01 Mar 2023 2033

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 24 octombrie 2022

25 Oct 2022 1769

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 26 septembrie 2022

28 Sep 2022 1836

Constanța. Calvarul prin care a trecut atleta Ioana Manoliu „Nopți plânse, în care mă trezeam și credeam că a fost un coșmar“ (GALERIE FOTO)

29 Jul 2022 2914

LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța Atletul Radu Mușat, prima medalie națională, cu record personal și acuratețe în execuții (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

12 Jul 2022 2301

LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța La Campionatul Balcanic, atletul Tudor Ghiță și-a făcut debutul internațional (GALERIE FOTO)

17 Jun 2022 1398

Atletul Leonard Durău, de la CSS1 Constanța, încă o medalie la Naționale. Și-a îmbunătățit și recordul personal

16 Mar 2022 3011

Atletul constănțean Radu Mușat, aproape de podium la Naționale, cu record personal

09 Mar 2022 2570

Polițist de frontieră de la Sectorul de Frontieră Isaccea, Județul Tulcea, cercetat de Agenția Națională de Integritate

29 Dec 2021 1588

GastroArt ȘNIȚEL/ȘCHINTZEL (REȚETĂ DIN 1931)

13 Dec 2021 2034