Şoferi beţi, fără permis sau neatenţi, autori de accidente rutiere în judeţul Constanţa

Ziua de marţi s-a terminat prost pentru o tânără şoferiţă din Constanţa. Aceasta a schimbat banda de deplasare fără să se asigure, chiar pe bulevardul Tomis, iar maşina sa a fost acroşată din spate de un şofer care circula regulamentar. Cele două autoturisme au fost proiectate în alte două parcate în faţa pizzeriei Extra Blatt. Şoferiţa neatentă a fost rănită uşor.
 
Însă mai prost a început ziua de miercuri pentru un tânăr de 31 de ani din satul Mireasa. Puţin după miezul nopţii, acesta a plonjat cu Matiz-ul pe care îl conducea într-o râpă adâncă de 30 de metri. Norocul a făcut să fie rănit doar superficial. El a fost scos din maşină de rude, iar poliţiştii au constatat, când au ajuns la locul accidentului, că bărbatul nu avea permis de conducere şi că băuse: etilotestul a indicat o concentraţie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Iar ieri, dis-de-dimineaţă, un şofer care a ieşit cu maşina din benzinăria situată la ieşirea din Tuzla, spre 23 August, nu s-a asigurat în momentul în care oricum comitea o contravenţie, pentru că intenţiona să întoarcă peste marcajul dublu longitudinal continuu, iar autoturismul a fost acroşat de un alt conducător auto, care circula regulamentar. În urma impactului, cei doi şoferi, care erau singuri în maşini, au fost răniţi uşor.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.