Printre ei, o femeie Şoferi prinşi băuţi la volan pe şoselele din Constanţa

Polițiștii rutieri au „vânat“, vineri noapte, șoferii care se urcă băuți la volan și conduc inconștienți pe șoselele din județul Constanța. „Trofeele“ au sărit imediat în fața agenților de la Circulație.
 
Astfel, vineri seara, în jurul orei 23.00, I.D.L. (un bărbat de 39 ani, din Năvodari) a condus o autoutilitară pe strada Recoltei din Năvodari, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul arătând 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Recordul negativ îl deține însă Ş.A.C., un bărbat de 32 de ani, surprins la ora 23.48 pe strada Traian, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 1,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Imediat după miezul nopții, un alt prieten al zeului Bachus le-a dat de furcă polițiștilor. I.G. (un bărbat de 36 ani, din Valu lui Traian) a condus un autoturism pe strada Hasancea din Valu lui Traian, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Și seria continuă. În jurul orei 1.15, I.B. (un bărbat de 25 ani, din Constanţa) a condus un autoturism pe strada Unirii din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform Biroului de presă al Serviciului Poliției Rutiere Constanța.
 
Iar în jurul orei 2.30, F.A. (un bărbat de 27 de ani, din Medgidia) a condus un autoturism pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În fine, „cireașa de pe tort“: la ora 3.45, F.C.G. (o femeie de 41 de ani, din Constanţa) a condus un autoturism pe strada Traian din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Șoferii prieteni cu volanul și alcoolul în același timp au rămas, firește, pietoni și vor răspunde penal.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.