Sorin Rosca Stanescu a acordat diploma de excelenta editiei de Constanta a ziarului Ziua

Echipa ZIUA de Constanta a sarbatorit vineri, 3 decembrie, patru ani de existenta. Patru ani de dimineti in care dobrogenii au avut la chioscuri inca o alternativa editoriala pe piata constanteana a presei. Ziua de Constanta a incercat sa arate care este realitatea din spatele cortinei cu care este mascat uneori adevarul. Patru ani de zile senine sau innorate, de candoare si incrancenare, de reusite sau, uneori, de deziluzii. Patru ani in care, chiar daca nu am reusit sa schimbam lumea, macar am incercat. Chiar daca aceasta lupta inseamna uneori riscuri, disconfort si sacrificii Ziua de CONSTANTA a continuat sa-si faca datoria. Vineri seara, ne-am lasat acasa "stilourile", am inchis calculatoarele si ne-am indreptat, in tinuta de gala, spre restaurantul Casa Taraneasca, la distractie. Am fost primiti cu colaci si sare, dupa bunul obicei de ospitalitate al romanilor. Am gasit gazde binevoitoare, mancare, bautura si muzica. Dar mai ales ne-am adunat, in familie. Toti cei care lucreaza in diversele departamente ale ziarului, pentru a intregi un puzzle din care, la sfarsit, se "developeaza" cele opt pagini, au avut prilejul sa fie impreuna. Petrecerea a fost dominata de spiritul ZIUA, asa cum s-a cristalizat el in acesti ani. Dezinvoltura, voie buna, inteligenta si bun gust. S-a dansat, s-a mancat si s-a baut, s-au povestit istorii mai vechi sau mai noi din care, dincolo de incordarea momentului, s-au fixat in memorie doar partile bune. La petrecere au fost prezenti membri ai staffului grupului de presa ZIUA, care au dorit sa fie alaturi de echipa din Constanta. Sefii din Bucuresti ne-au inmanat o diploma de excelenta pentru activitatea din acesti patru ani, din partea directorului general al cotidianului ZIUA, Sorin Rosca Stanescu. Unul dintre momentele mult asteptate ale serii a fost de-acum traditionala tombola la care s-au pus la bataie aparate electrocasnice oferite de supermarketul Selgros. Distractia a tinut pana spre dimineata cand, obositi dar fericiti, am plecat cu totii acasa, incarcati cu energie pentru cat mai multe editii de excelenta.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate

28 Mar 2024 387

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 480

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 413

Rugby CSM Constanța Under-20 a urcat pe locul doi, după victoria cu LPS Suceava (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 405

Handbal CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 429

Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanța Echipa de volei, medaliată la Campionatul Militar (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 484

Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 585

Un nou meci eveniment CSM Constanța joacă împotriva MK All Stars, echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu

27 Mar 2024 471

Volei. Miercuri, 27 martie 2024 Intrare liberă la meciul CSM Constanța - Rapid București

27 Mar 2024 422

Ianis Hagi și Florin Tănase, marcatorii României în amicalul contra Columbiei. Tricolorii, de la 0-3 la 2-3! (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 899

Doliu în sportul din România. S-a stins din viață o mare sportivă

26 Mar 2024 1196

26 martie 2024, amical România - Columbia. La ce oră începe și ce televiziune îl transmite

26 Mar 2024 952

Rezultate CSM Constanța Rareș Ștefan, 14 goluri în victoria handbaliștilor juniori 1 cu LPS Vaslui (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 535

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 1722

CSM Constanța volei Speranțele s-au calificat la turneul final al Campionatului Național (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 614