Tentativă de suicid pe strada Justiţiei Cornel Ciobotaru a ameninţat, încă o dată, că vrea să îşi pună capăt zilelor (galerie foto)

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi, ieri, să intervină pe strada Justiţiei. Un bărbat de 39 de ani, pe nume Cornel Ciobotaru, s-a urcat pe un stâlp de comunicaţii şi ameninţa că se sinucide.
 
Bărbatul nu este la prima tentativă de acest fel. În trecut, Ciobotaru s-a mai urcat pe acelaşi stâlp, ameninţând că vrea să se omoare. Motivele erau din cele mai diverse, de la certuri cu rudele până la faptul că nu îşi găseşte un loc de muncă. De această dată, bărbatul de 39 ani era supărat că s-ar fi certat cu soţia.
 
Astfel, lucrătorii Secţiei 4 de Poliţie au intervenit, ieri, pe strada Justiţiei din Constanţa, mai bine de trei ore. Bărbatul însă refuza să coboare. Pentru gestul său, oamenii legii vor lua măsurile legale care se impun. În trecut, după astfel de tentative, bărbatul s-a ales cu amenzi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Intervenția oamenilor legii s-a dovedit a fi una dificilă. Deși trecuse de ora 19.00, bărbatul refuza în continuare să coboare. Atunci când va renunța la protest, bărbatul riscă să plătească o amendă și să fie trimis la Spitalul de Psihiatrie din Palazu pentru investigații medicale, aceasta doar în condițiile în care spitalul de urgență din Constanța va solicita acest lucru.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE - Intervenţie ISU pe strada Justiţiei Cornel Ciobotaru ameninţă că se sinucide

18 Aug 2014 2022