Trebuie să restituie 350.000 de euro Gabor Aurelian Cernodolea, condamnat la 10 ani de închisoare

Ieri, Gabor Aurelian Cernodolea, un tânăr afacerist constănţean al cărui nume a fost vehiculat în mai multe cauze penale, a fost condamnat de judecători la zece ani de închisoare. El a fost judecat pentru înşelăciune.

Tot Tribunalul Constanţa a desfiinţat o procură notarială şi a admis acţiunea civilă formulată de Ionuţ Flavius Butoi (partea civilă). Ulterior, magistraţii au constatat nulitatea absolută a contractului de vânzare - cumpărare autentificat sub numărul 5646/14.11.2005 şi au menţinut măsura sechestrului asigurător dispusă asupra unui teren situat în extravilanul localităţii 23 August, în suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi. Mai mult decât atât, judecătorii au dispus restituirea sumei de 350.000 de euro de către Cernodolea către SC Rezident COM SA Bucureşti, reprezentată de Valentin Gheorghe Ionescu. Decizia Tribunalului nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

60 de ani de puşcărie şi despăgubiri de milioane Afaceristul Gabor Aurelian Cernodolea, condamnat pentru evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani

29 Nov 2014 4572